Utomhusbordsmönster

Utomhusbordsmönster

Huvudmaterialet för denna bordsuppsättning är aluminium och magisk rotting med textilene. Detta är vår senaste design av den patenterade produkten: Magic Rattan-serien, naturlig stil är egenskaperna hos denna serie produkter. KD design, du kan spara transportutrymme, installationen är också mycket enkel. Det mest unika stället för denna stolinställning är att den patenterade sittställning inte deformeras. Denna eleganta bordssats passar till trädgård, uteplats, lusthus och så vidare.

chatta nu

Produktinformation

Utomhus borddesigner


图片 4.jpg

uteservering

utomhusbord senaste mönster

senaste mönster utomhusbord

senaste utomhus borddesigner

designer utomhusbord


Modell

HLMWDS911

Ram

Aluminium

Ytbehandling Pulverlackering med ytbehandling av borstolja

Material

Magic rotting / textilene

Storlek Runda bord: Φ 90 * 72cm
Fåtölj : 57 * 58 * 68cm

Förpackning

Tabell KD, 1 st / ctn; stolar KD, 2 st / ctn.

Användning av platsen

Trädgård, uteplats, lusthus etc.Den här tabellen innehåller:

1 * rundbord med aluminium topp.

4 *   fåtöljer med kudde.Produktfunktioner:

Huvudmaterialet för denna bordsuppsättning är aluminium och magisk rotting med textilene . Detta är vår senaste design av den patenterade produkten: Magic Rattan- serien, naturlig stil är egenskaperna hos denna serie produkter. KD design, du kan spara transportutrymme, installationen är också mycket enkel. Det mest unika stället för denna stolinställning är att den patenterade sittställning inte deformeras. Denna eleganta bordssats passar till trädgård, uteplats, lusthus och så vidare.Om Honly:

Vi är en professionell produktion av high-end hotell utomhus möbler fabrik, våra viktigaste produkter inkluderar: soffa uppsättningar, bord stolar uppsättningar, solstol, swing etc. För att ge dig högkvalitativa produkter med konkurrenskraftigt pris och bra service, är vår konsekventa uthållighet .图片 5.jpg

图片 4.jpg

Hot Tags: uteservering
Ett par:41: e CIFF Trädgårdsmöbler Nästa:Trädgårdsborddesigner

Förfrågning

You Might Also Like