Trädgårdsborddesigner

Trädgårdsborddesigner

Huvudmaterialet för denna bordsuppsättning är aluminium och magisk rotting med teak, tyg, svamp. Detta är vår senaste design av den patenterade produkten: Magic Rattan-serien, naturlig stil är egenskaperna hos denna serie produkter. KD design, du kan spara transportutrymme, installationen är också mycket enkel. Det mest unika stället för denna stolinställning är att den patenterade sittställning inte deformeras. Denna eleganta bordssats passar till trädgård, uteplats, lusthus och så vidare.

chatta nu

Produktinformation

Trädgårdsbord design


图片 4.jpg

trädgårdsbord design

trädgårdsbord senaste design

senaste mönstret trädgårdstabell

senaste trädgårdsborddesigner

designer trädgård bord


Modell

HLMWDS915

Ram

Aluminium

Ytbehandling Pulverlackering med ytbehandling av borstolja

Material

Magic rotting / teak / tyg / svamp

Storlek Runda bord: 80 * 74cm
Fåtölj : 57 * 58 * 68cm

Förpackning

Tabell KD, 1 st / ctn; stolar KD, 2 st / ctn.

Användning av platsen

Trädgård, uteplats, lusthus etc.Den här tabellen innehåller:

1 * rundbord med teak topp.

4 *   fåtöljer med kudde.Produktfunktioner:

Huvudmaterialet för denna bordsuppsättning är aluminium och magisk rotting med teak, tyg, svamp . Detta är vår senaste design av den patenterade produkten: Magic Rattan- serien, naturlig stil är egenskaperna hos denna serie produkter. KD design, du kan spara transportutrymme, installationen är också mycket enkel. Det mest unika stället för denna stolinställning är att den patenterade sittställning inte deformeras. Denna eleganta bordssats passar till trädgård, uteplats, lusthus och så vidare.Om Honly:

Vi är en professionell produktion av high-end hotell utomhus möbler fabrik, våra viktigaste produkter inkluderar: soffa uppsättningar, bord stolar uppsättningar, solstol, swing etc. För att ge dig högkvalitativa produkter med konkurrenskraftigt pris och bra service, är vår konsekventa uthållighet .图片 5.jpg

图片 4.jpg

Hot Tags: trädgårdsbord design
Ett par:Utomhusbordsmönster Nästa:Matsal Bordsdesign

Förfrågning