Matsal Bordsdesign

Matsal Bordsdesign

Huvudmaterialet för denna bordsuppsättning är aluminium och textilene med polykord. Det här är vår senaste design av den patenterade produkten: Enkel serie, enkla och släta linjer är egenskaperna hos denna serie produkter. Rektangel bordplatta borstar olja ytbehandling, för att göra denna enkla uppsättningar ser är inte enkelt. KD design, du kan spara transportutrymme, installationen är också mycket enkel. Det mest unika stället för denna stolinställning är att den patenterade sittställning inte deformeras. Denna eleganta bordssats är lämplig för matsal och så vidare.

chatta nu

Produktinformation

Matbordsdesign


图片 4.jpg

matsal bord design

matsal bord senaste mönster

senaste matsalbordet design

senaste mallar designbordet

design matsal bord


Modell

HLFDS914

Ram

Aluminium

Ytbehandling Pulverlackering med ytbehandling av borstolja

Material

Textilene / polykord

Storlek Rektangelbord: 160 * 90 * 75cm
Fåtölj : 54,5 * 55 * 73cm

Förpackning

Tabell KD, 1 st / ctn; stolar KD, 2 st / ctn.

Användning av platsen

Matsal etc.Den här tabellen innehåller:

1 * rektangel bord med aluminium topp.

6 *   fåtöljer.Produktfunktioner:

Huvudmaterialet för denna bordsuppsättning är aluminium och textilene med polykord. Det här är vår senaste design av den patenterade produkten: Enkel serie, enkla och släta linjer är egenskaperna hos denna serie produkter. Rektangel bordplatta borstar olja ytbehandling, för att göra denna enkla uppsättningar ser är inte enkelt. KD design, du kan spara transportutrymme, installationen är också mycket enkel. Det mest unika stället för denna stolinställning är att den patenterade sittställning inte deformeras. Denna eleganta bordssats är lämplig för matsal och så vidare.Om Honly:

Vi är en professionell produktion av high-end hotell utomhus möbler fabrik, våra viktigaste produkter inkluderar: soffa uppsättningar, bord stolar uppsättningar, solstol, swing etc. För att ge dig högkvalitativa produkter med konkurrenskraftigt pris och bra service, är vår konsekventa uthållighet .图片 5.jpg

图片 4.jpg

Ett par:Trädgårdsborddesigner Nästa:Matbord mönster

Förfrågning