41: e CIFF Trädgårdsmöbler

41: e CIFF Trädgårdsmöbler

Detta är en avancerad trädgårdsmöblerprodukt, teak och polykord med aluminium. Teak är en av de få skogen som kan användas för att göra utomhusmöbler, under solens förhållanden och regnet våt och torr förändring är inte Alice krackad, bra stabilitet. Polycord är ett nytt utemöbler material med hög hållfasthet, bra flexibilitet, slitstarka egenskaper.

chatta nu

Produktinformation

41st CIFF trädgårdsmöbler


图片 4.jpg

41st CIFF trädgårdsmöbler

41: a CIFF senaste trädgårdsmöbler

41: a CIFF senaste designens trädgårdsmöbler

41: a CIFF senaste trädgårdsbordsset

41: a CIFF senaste designens trädgårdsset


Modell

HLPDS913

Ram

Teak / aluminium

Ytbehandling Pulverbeläggning

Material

Polycord

Färg Svart / mörkbrun / ljusbrun / grå
Storlek Runda bord: ¢ 900 * 72cm
Fåtölj : 61 * 59 * 75cm

Förpackning

Tabell KD, 1 st / ctn; stolar KD, 2 st / ctn.

Funktioner Ben KD
Användning av platsen Trädgård, uteplats, lusthus etc.Den här tabellen innehåller:

1 * runt bord med aluminium topp.

4 *   fåtöljer med 1 kudde .Produktfunktioner:

Detta är en avancerad trädgårdsmöblerprodukt, teak och polykord med aluminium. Teak är en av de få skogen som kan användas för att göra utomhusmöbler, under solens förhållanden och regnet våt och torr förändring är inte Alice krackad, bra stabilitet. Polycord är ett nytt utemöbler material med hög hållfasthet, bra flexibilitet, slitstarka egenskaper. Denna tabell som ställs in med KD-design, kan spara fraktutrymme, installationen är också mycket enkel. Lämplig för användning i trädgårdar, uteplatser och andra platser.Materialegenskaper :

Teak, träfärg uniform, textur rak. Dess böjningsmotstånd är bra, är deformationskoefficienten av trä i den minsta, under solens förhållanden och regnet våt och torr förändring är inte Alice krackad, bra stabilitet. Starkt motstånd mot svampar och skadedjur, kan motstå termiter och en mängd havsmask ätit. Det är slitstarkt, korrosionsbeständigt, tufft trä, hög hållbarhet. Teak har en bra övergripande prestanda och är en av de få skogen som kan användas för att göra utomhusmöbler.

Aluminium, som inte lätt korroderas i den naturliga miljön, används ofta för att skapa ramar för utemöbler på grund av sin lätta vikt.

Polycord, är ett mer och mer populärt nytt utemöbler material. Det är hög styrka, bra flexibilitet, slitstyrka, lång livslängd. Det är inte bara värmebeständigt, lätt att torka, korrosionsbeständigt, anti-UV, anti-aging, och specifikationer och rika färger. Att använda polykord som material för avancerade utemöbler har blivit en trend.图片 5.jpg

图片 4.jpg

Hot Tags: 41st ciff trädgårdsmöbler, Kina, fabrik, tillverkare, leverantörer
Ett par:Modern Patio Table Designs Nästa:Utomhusbordsmönster

Förfrågning

You Might Also Like