Modern uteplats Bordset

Modern uteplats Bordset

Det viktigaste materialet i detta bord är rostfritt stål och marmor topp, är huvudmaterialet i denna stol aluminium och textilene med plast trä. KD-bord och stapelbara stolar, ökad lastkapacitet.

chatta nu

Produktinformation

Modern uteplats bordset


图片4.jpg


Modern patio table set

patio table set

patio table

patio table chairs set

patio table and chairs set


Modell

HLGDS203

Ram

Aluminium/rostfritt stål

Material

Trä/textilet/marmor av plast

Storlek Runt bord: Φ100*75cm

Fåtölj: 56*60*88cm

Färg Mörkbrun

Förpackning

Tabell KD, 1 st/ctn; stolar staplade, 4 st/ctn.

Användning av platsen

Trädgård, uteplats, lusthus etc.Denna tabelluppsättning omfattar:

1 * runt bord, rostfri stomme med marmorskiva.

4 * fåtölj, aluminiumram med träräcke i plast.Produktfunktioner:

Det viktigaste materialet i detta bord är rostfritt stål och marmor topp, är huvudmaterialet i denna stol aluminium och textilene med plast trä. KD-bord och stapelbara stolar, ökad lastkapacitet. Detta moderna bordsset passar för det höga hotellets trädgård, uteplats, lusthus och så vidare.Materiella egenskaper:

Aluminium,inte lätt korroderade i den naturliga miljön, detta material på grund av dess lätta vikt egenskaper, vanligen används för att göra utomhus möbler ram.


304 rostfritt stål,detta material hårdhet, hög seghet, konserveringsmedel, är produktionen av high-end utemöbler som vanligen används material.

Textilene,plan yta, klar textur, slät och sval, utmärkt andningsförmåga. Anti-UV, anti-aging, färg bleknar inte. Det är hög styrka, hållbara, långvariga. Vattenbeständig, lätt att rengöra, inget särskilt underhåll, ofta används i trädgårdar, stränder, utomhus kaféer och andra platser. Textilene färgglada, är en vanligt förekommande utomhus möbler tyg.

Trä av plast,plast- och träkompositmaterial, både fördelarna med plast och trä. Det är slät och delikat yta, ett trä utseende, men också högre än plast hårdhet. Dimensionell stabilitet är bra, inte lätt att producera sprickor, inte lätt att böja, lätt underhåll. Det finns en mängd specifikationer, färger, trämönster att välja mellan. Det är resistent mot korrosion, fukt, insekter är inte, inte lång svamp, giftfri, icke-förorenande, låga underhållskostnader. Plast trä hög hållfasthet, lång livslängd, är en ny typ av utomhus möbler gör material.图片5.jpg

图片4.jpg


Hot Tags: modern uteplats bordsset, Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik
Ett par:Avancerat cafébord Nästa:Rattan Round Table Set

Förfrågning

You Might Also Like