Moderna Uteplats Bordsuppsättning

Moderna Uteplats Bordsuppsättning

Huvudmaterialet i denna tabell är rostfritt stål och marmorplatta, huvudmaterialet i denna stol är aluminium och textilene med plastträ. KD bord och stapelbara stolar, ökad lastkapacitet.

chatta nu

Produktinformation

Modernt uteplats bordsset


图片 4.jpg

Modernt uteplats bordsset

uteplats bordsset

uteplats bord

uteplats bord stolar uppsättning

uteplats bord och stolar uppsättning


Modell

HLGDS203

Ram

Aluminium / Rostfritt stål

Material

Plastträ / Textilene / Marmor

Storlek Runda bord: Φ100 * 75cm

Fåtölj : 56 * 60 * 88cm

Färg Mörkbrun

Förpackning

Tabell KD, 1 st / ctn; stolar staplade, 4 st / ctn.

Användning av platsen

Trädgård, uteplats, lusthus etc.Den här tabellen innehåller:

1 * rundbord, rostfritt stål ram med marmor topp.

4 * fåtöljer, aluminiumram med plast trästång.Produktfunktioner:

Huvudmaterialet i denna tabell är rostfritt stål och marmorplatta , huvudmaterialet i denna stol är aluminium och textilene med plastträ . KD bord och stapelbara stolar, ökad lastkapacitet. Denna moderna bordssats passar till High-end hotellets trädgård, uteplats, lusthus och så vidare.Materialegenskaper :

Aluminium , inte lätt korroderad i den naturliga miljön, detta material på grund av dess lätta egenskaper, vanligtvis används för att göra utomhusmöbler ram.

304 rostfritt stål, detta material hårdhet, hög seghet, konserveringsmedel, är produktion av avancerade utomhus möbler vanliga material.

Textilene, platt yta, tydlig konsistens, jämn och kall, utmärkt andningsförmåga. Anti-UV, anti-aging, färgen försvinner inte. Det är hög hållfasthet, hållbar, långvarig. Vattenbeständig, lätt att rengöra, inget speciellt underhåll, allmänt använd i trädgårdar, stränder, utomhuskaféer och andra platser. Textilene färgglada, är ett vanligt utomhusmøbeltyg.

Plast trä, plast och trä kompositmaterial, både fördelarna med plast och trä. Det är slät och känslig yta, ett träutseende, men också högre än plasthårdheten. Dimensionsstabilitet är bra, inte lätt att producera sprickor, inte lätt att böja, lätt underhåll. Det finns en mängd olika specifikationer, färger, trämönster att välja mellan. Den är resistent mot korrosion, fukt, insekter är inte, inte lång svamp, giftfria, icke-förorenande, låga underhållskostnader. Plast trä hög hållfasthet, lång livslängd, är en ny typ av utemöbler gör material.图片 5.jpg

图片 4.jpg

Ett par:High-end Cafe Bord Set Nästa:Rattan Round Table Set

Förfrågning