41st CIFF trädgårdsbord set

41st CIFF trädgårdsbord set

Huvudmaterialet för dessa bordssatser är aluminium och magisk rotting med textilene. Detta är vår nyutvecklade patenterade produkt: Magic Rattan-serien, naturlig stil är egenskaperna hos denna serie produkter. Vi har valt fyra färger för kundval.

chatta nu

Produktinformation

41st CIFF trädgårdsbord set


图片 4.jpg

41st CIFF garden table set

41st CIFF garden table set design41st CIFF rattan garden table set

41st CIFF rattan garden table set design

41st CIFF latest garden table set design


Modell HLMWDS912
Ram Aluminium
Ytbehandling Pulverlackering med ytbehandling av borstolja
Material Magic rotting / textilene
Färg Mörkbrun
Storlek

Stol: 70 * 73 * 71cm

Sidobord: ¢ 50 * 41cm

Förpackning Stol: KD, 1pc / ctn; sidobord: KD, 1pc / ctn.
40'HQ Quty 79 uppsättningar
Funktioner KD
Användning av platsen Terrass, balkong, veranda etc.Dessa stolar inkluderar:

2 * stol med 1 kudde 1 kudde .

1 * sidobord med aluminiumstopp .Produktfunktioner:

Huvudmaterialet för detta Bords set är aluminium och magisk rotting med textilene . Detta är vår senaste design av den patenterade produkten: Magic Rattan- serien, naturlig stil är egenskaperna hos denna serie produkter. KD design, du kan spara transportutrymme, installationen är också mycket enkel. Det mest unika stället för denna stolinställning är att den patenterade sittställning inte deformeras. Detta eleganta   tabell   set är lämplig för terrass, balkong, veranda och så vidare.Materialegenskaper :

Aluminium, som inte lätt korroderas i den naturliga miljön, används ofta för att skapa ramar för utemöbler på grund av sin lätta vikt.

PE rotting, mjuk och känslig yta, rika färger. Det är hög styrka, bra flexibilitet, hållbar. Dessutom har den också vattentät, solskyddsmedel, mögel, mal och andra fördelar, är ett bra utemöbler material. Möbler som tillverkas med det har en andningsbar, bekväm, enkel att rengöra, lätt att underhålla funktioner

Textilene, yta jämn, tydlig konsistens, jämn och kall, utmärkt andningsförmåga. Anti-UV, anti-aging, färgstarka bleknar inte. Det är höghållfast, slitstark, lång livslängd. Vattenbeständig, lätt att rengöra, inget speciellt underhåll, allmänt använd i trädgårdar, stränder, utomhuskaféer och andra platser. Textilene färgsortiment, är ett vanligt förekommande utemöbler.图片 5.jpg

图片 4.jpg

Hot Tags: 41st ciff trädgård bord set, Kina, fabrik, tillverkare, leverantörer
Ett par:Rattan Balkongbordsset Nästa:Bord och stolar uppsättning

Förfrågning