41st CIFF utomhusbordsset

41st CIFF utomhusbordsset

Huvudmaterialet för denna bordsuppsättning är aluminium och textilene med polykord. Detta är vår senaste patenterade produktdesign: Enkel serie, enkla och släta linjer är egenskaperna hos denna serie produkter.

chatta nu

Produktinformation

41st CIFF utomhusbordsset


图片 4.jpg

41st CIFF utomhusbordsset

41: a CIFF senaste utomhusbordsset

41: a CIFF senaste uteserveringsdesign

41: e CIFF utomhus matbordssats

41: e CIFF utomhusbordssatsdesign


Modell

HLFDS914

Ram

Aluminium

Ytbehandling Pulverbeläggning

Material

Textilene / polykord

Färg

Vit
Storlek Rektangelbord: 160 * 90 * 75cm
Fåtölj : 54,5 * 55 * 73cm
40'HQ Quty 46set

Förpackning

Tabell KD, 1 st / ctn; stolar KD, 2 st / ctn.

Funktioner KD

Användning av platsen

Trädgård, uteplats , lusthus etc.Den här tabellen innehåller:

1 * rektangel bord med aluminium topp.

6 *   fåtöljer med 1 kudde .Produktfunktioner:

Huvudmaterialet för denna bordsuppsättning är aluminium och textilene med polykord. Detta är vår senaste patenterade produktdesign: Enkel serie, enkla och släta linjer är egenskaperna hos denna serie produkter. Polycord är ett nytt utemöbler material med hög hållfasthet, bra flexibilitet, slitstarka egenskaper. Dessutom är det bra värmebeständighet, anti-UV, anti-aging, lätt att torka, utemöbler gjorda med det har en lång livslängd, lätt att underhålla. Ytan på den här bordssatsen har en pulverlackering med ytbehandling av borstolja. Den senaste ytbehandlingen skapar ett naturligt mönster på ytan av ramen. Allt design gör denna enkla uppsättning inte verkar enkel.Materialegenskaper :

Aluminium, som inte lätt korroderas i den naturliga miljön, används ofta för att skapa ramar för utemöbler på grund av sin lätta vikt.

textilene, yta jämn, klar textur, jämn och kall, utmärkt andningsförmåga. Anti-UV, anti-aging, färgstarka bleknar inte. Det är höghållfast, slitstark, lång livslängd. Vattenbeständig, lätt att rengöra, inget speciellt underhåll, allmänt använd i trädgårdar, stränder, utomhuskaféer och andra platser. Textilene färgsortiment, är ett vanligt förekommande utemöbler.

Polycord, är ett mer och mer populärt nytt utemöbler material. Det är hög styrka, bra flexibilitet, slitstyrka, lång livslängd. Det är inte bara värmebeständigt, lätt att torka, korrosionsbeständigt, anti-UV, anti-aging, och specifikationer och rika färger. Att använda polykord som material för avancerade utemöbler har blivit en trend.图片 5.jpg

图片 4.jpg

Hot Tags: 41st ciff utomhusbord set, Kina, fabrik, tillverkare, leverantörer
Ett par:Modern matborduppsättning Nästa:Runda matbord

Förfrågning

You Might Also Like