Enkel Design Soffa Set

Enkel Design Soffa Set

Huvudmaterialet för denna softset är aluminium och textilene med polykord. Det här är vår senaste design av den patenterade produkten: Enkel serie, enkla och släta linjer är egenskaperna hos denna serie produkter. Soffbordet borstar olja ytbehandling, för att göra dessa enkla uppsättningar ser är inte enkelt. KD design, du kan spara transportutrymme, installationen är också mycket enkel. Det mest unika stället för denna soffa inställning är att den patenterade sittställning inte deformeras. Denna eleganta soffgrupp är lämplig för trädgårdar, uteplatser och så vidare.

chatta nu

Produktinformation

Enkel design softset


图片 4.jpg


enkel design soffuppsättning

enkel design utomhus soffgrupp

enkel design trädgård soffa uppsättning

enkel design uteplats soffa uppsättning

Enkelt designhotell utomhus soffgrupp


Modell

HLFSS589

Ram

Aluminium

Material

Textilene / polykord

Storlek

3-sits soffa: 188 * 82 * 65cm

Enkel soffa: 80 * 82 * 65cm
Soffbord: 120 * 67 * 32cm

Förpackning

KD, 3-sits soffpaket med soffbord, 2st / ctn;

enkel soffa 2st / ctn.

Användning av platsen

Trädgård, uteplats mmDenna soffgrupp innehåller:

1 * 3-sits soffa med kudde.

2 * s ingle soffa med kudde.

1 * soffbord med aluminium topp.Produktfunktioner:

Huvudmaterialet för denna softset är aluminium och textilene med polykord. Det här är vår senaste design av den patenterade produkten: Enkel serie, enkla och släta linjer är egenskaperna hos denna serie produkter. Soffbordet borstar olja ytbehandling, för att göra dessa enkla uppsättningar ser är inte enkelt. KD design, du kan spara transportutrymme, installationen är också mycket enkel. Det mest unika stället för denna soffa inställning är att den patenterade sittställning inte deformeras. Denna eleganta soffgrupp är lämplig för trädgårdar, uteplatser och så vidare.Om Honly:

Vi är en professionell produktion av high-end hotell utomhus möbler fabrik, våra viktigaste produkter är: soffa uppsättningar, bord stolar uppsättningar, solstol, swing etc. För att ge dig högkvalitativa produkter med konkurrenskraftigt pris och bra service, är vår konsistenta uthållighet.图片 5.jpg


图片 4.jpg

Ett par:41: e CIFF-utemöbler Nästa:Senaste soffa Set mönster

Förfrågning