41st CIFF Rattan Möbler

41st CIFF Rattan Möbler

Huvudmaterialet för denna softset är aluminium och magisk rotting och textilene med teak. Ytan på denna softset är pulverlackering med borstning av oljebehandling, kaffebordstoppet är teak. Dessutom är denna soffgrupp den mest unika platsen: Patenterad design sittposition kommer inte att deformeras.

chatta nu

Produktinformation

41st CIFF rottingmöbler


图片 4.jpg

41st CIFF rottingmöbler

41: a CIFF senaste rattan möbler

41: a CIFF senaste rattan möbel design

41: a CIFF senaste rattan soffa set design

41st CIFF rotting soffa uppsättning


Modell HLMWSS590
Ram Aluminium
Ytbehandling Pulverlackering med ytbehandling av borstolja
Material Magic rotting / textilene / teak
Färg Mörkbrun
Storlek

2 sits soffa: 146 * 77 * 75 cm

Enkel soffa: 80 * 77 * 75cm

Kaffebord: 120 * 63 * 30cm

Förpackning 2 sits soffa: paket med bord, 2 st / ctn; enkel soffa: 1pc / ctn.
Funktioner KD
Användning av platsen Trädgård, uteplats, lusthus etc.Denna soffgrupp innehåller:

1 * 2 sits soffa med 1 kudde 2 ryggkuddar .

2 * s ingle soffa med 1 kudde 1 ryggkudde .

1 * kaffe ta ble med teak topp.Produktfunktioner:

Huvudmaterialet för denna softset är aluminium och magisk rotting och textilene med teak. Ytan på denna softset är pulverlackering med borstning av oljebehandling, kaffebordstoppet är teak. Teak är en av de få skogen som kan användas för att göra utomhusmöbler. Den är oval och hållbar i händelse av stora förändringar i solen och regnet. Soffset med KD-design, samtidigt som transportytan minskar, samtidigt som transportkostnaderna minskas, är installationen också mycket enkel. Dessutom är denna soffgrupp den mest unika platsen: Patenterad design sittposition kommer inte att deformeras.Materialegenskaper :

Aluminium, som inte lätt korroderas i den naturliga miljön, används ofta för att skapa ramar för utemöbler på grund av sin lätta vikt.

PE rotting, slät och delikat yta, rika färger. Det är hög styrka, bra flexibilitet, hållbar. Dessutom har den också vattentät, solskyddsmedel, mögel, mal och andra fördelar, är ett bra utemöbler material. Möbler som tillverkas med det har en andningsbar, bekväm, lätt att rengöra, lätt att underhålla funktioner.

Textilene, yta jämn, tydlig konsistens, jämn och kall, utmärkt andningsförmåga. Anti-UV, anti-aging, färgstarka bleknar inte. Det är höghållfast, slitstark, lång livslängd. Vattenbeständig, lätt att rengöra, inget speciellt underhåll, allmänt använd i trädgårdar, stränder, utomhuskaféer och andra platser. Textilene färgsortiment, är ett vanligt förekommande utemöbler.

Teak, träfärg enhetlig, textur rak. Dess böjningsmotstånd är bra, är deformationskoefficienten av trä i den minsta, under solens förhållanden och regnet våt och torr förändring är inte Alice krackad, bra stabilitet. Starkt motstånd mot svampar och skadedjur, kan motstå termiter och en mängd havsmask ätit. Det är slitstarkt, korrosionsbeständigt, tufft trä, hög hållbarhet. Teak har en bra övergripande prestanda och är en av de få skogen som kan användas för att göra utomhusmöbler.图片 5.jpg

图片 4.jpg

Hot Tags: 41st ciff rattan möbler, Kina, fabrik, tillverkare, leverantörer
Ett par:41: e CIFF-soffbänk Nästa:41: e CIFF-utemöbler

Förfrågning