41st CIFF utomhus soffgrupp

41st CIFF utomhus soffgrupp

Huvudmaterialet för denna softset är aluminium och textilene med polykord. Det här är vår nyutvecklade patenterade produkt: kronbladsserie, kronblad är egenskaperna hos denna serie produkter. Denna serie produktdesign inspirerad av tidiga morgonblommor.

chatta nu

Produktinformation

41st CIFF utomhus soffgrupp


图片 4.jpg


41st CIFF utomhus soffgrupp

41st CIFF utomhus soffgruppsdesign

41: a CIFF senaste utomhus soffgruppsdesign

41: a CIFF senaste utomhus soffgrupp

41: a CIFF modern utomhus soffgruppModell: HLFSS580A

Ram: Aluminium

Ytbehandling: Pulverlackering med ytbehandling av borstolja

Material: Textilene / polykord

Färg: Brun

Storlek: 3 sits soffa: 205 * 80 * 82cm

Enkel soffa: 76 * 80 * 82cm

Soffbord: 120 * 65 * 42cm

Förpackning: KD, 3 soffpaket med soffbord, 2st / ctn; enkel soffa 2st / ctn.

40'HQ Quty: 35 uppsättningar

Funktioner: Ben KD

Användning av platsen: Trädgård, uteplats mmDenna soffgrupp innehåller:

1 * 3-sits soffa med 1 kudde 3 ryggkuddar 3 kudde s .

2 * s ingle soffa med 1 kudde 1 ryggkudde 1 kudde .

1 * soffbord med aluminium topp.Produktfunktioner:

Huvudmaterialet för denna softset är aluminium och textilene med polykord. Det här är vår nyutvecklade patenterade produkt: kronbladsserie, kronblad är egenskaperna hos denna serie produkter. Denna serie produktdesign inspirerad av tidiga morgonblommor. Polykordmaterialens unika användning av metoder speglar designerns unika designvision, men skapade också denna unika produktlinje. Modern design, moderna material, modernt hantverk, passar den här moderna softsatsen bra i trädgårdar, uteplatser med mera.Materialegenskaper :

Aluminium, som inte lätt korroderas i den naturliga miljön, används ofta för att skapa ramar för utemöbler på grund av sin lätta vikt.

Polycord, är ett mer och mer populärt nytt utemöbler material. Det är hög styrka, bra flexibilitet, slitstyrka, lång livslängd. Det är inte bara värmebeständigt, lätt att torka, korrosionsbeständigt, anti-UV, anti-aging, och specifikationer och rika färger. Att använda polykord som material för avancerade utemöbler har blivit en trend.

Textilene, yta jämn, tydlig konsistens, jämn och kall, utmärkt andningsförmåga. Anti-UV, anti-aging, färgstarka bleknar inte. Det är höghållfast, slitstark, lång livslängd. Vattenbeständig, lätt att rengöra, inget speciellt underhåll, allmänt använd i trädgårdar, stränder, utomhuskaféer och andra platser. Textilene färgsortiment, är ett vanligt förekommande utemöbler.图片 5.jpg


图片 4.jpg

Hot Tags: 41st ciff utomhus soffgrupp, Kina, fabrik, tillverkare, leverantörer
Ett par:41: e CIFF-utemöbler Nästa:41: e CIFF-utemöbler

Förfrågning