Hem trender utemöbler

Hem trender utemöbler

Det huvudsakliga materialet i denna soffa är aluminium och plast trä. Plast virke, kombinerat med fördelarna med trä och plast, tålig och lätt att rengöra, den är lämplig för utomhusbruk. Ryggstöd och säte anslutningen arc design är unik för denna soffa. Denna moderna fritid soffa som passar hotellets uteplats, terrass, balkong, veranda, lusthus och så vidare.

chatta nu

Produktinformation

Hem trender utemöbler


图片4.jpg

   

home trends patio furniture

home trends hotel patio furniture

home trends patio leisure sofahome trends hotel patio sofa

home trends patio sofa


Modell

HLPSS095

Frame

Aluminium

Material

Plast virke/poly trä

Storlek

Enda soffa: 80 * 82,5 * 70 cm

Packning

2st/ctn

Användning av platsen

Uteplats, terrass, balkong, veranda, lusthus etc.Produktegenskaper:

Det huvudsakliga materialet i denna soffa är aluminium och plast trä. Plast virke, kombinerat med fördelarna med trä och plast, tålig och lätt att rengöra, den är lämplig för utomhusbruk. Ryggstöd och säte anslutningen arc design är unik för denna soffa. Denna moderna fritid soffa passar hotelletsuteplats,terrass, balkong, veranda, lusthusoch så vidare.Om Honly:

Vi är en professionell produktion av high-end hotell utemöbler fabriken, våra viktigaste produkter inkluderar: soffgrupp, bord stolar uppsättningar, glasveranda, swing etc. För att ge dig högkvalitativa produkter med konkurrenskraftiga priser och bra service är våra konsekvent persistens.图片5.jpg

图片4.jpg

Hot Tags: Hem trender utemöbler
Ett par:Modern trädgård soffa uppsättning Nästa:Trädgårdsskatter utemöbler

Förfrågning

You Might Also Like