Arbeta tillsammans med beläggningsföretag för att främja miljövänliga vattenburna beläggningar

- Jun 19, 2019-

Wang Ke, president för Guangdong Furniture Association, sade att efter mer än 30 års reform och öppnande har Guangdong möbelindustrin vuxit från små till stora, från svaga till starka. Tidigare använt mer lösningsmedelsbaserade beläggningar som olja. Men eftersom människors krav på miljöskydd och möbler blir allt högre och högre, blir formaldehyd och irriterande lukt som frigörs av oljiga beläggningar mer och mer, och de kan inte möta människors behov. Även om vattenbaserade färger har en lägre andel tidigare, är de mycket miljövänligare än organiska lösningsmedel som organiska förtunnare. För närvarande är de de bästa beläggningarna för de gemensamma behoven hos medborgarnas konsumtion, omformning och uppgradering av möbelindustrin. Valet är också kravet på att företag ska uppfylla sina sociala ansvar och stödja miljöskydd.


Som en traditionell fördelbransch i Guangdong har Shunde Furniture Industry den ära att ha Kinas möbelproduktionscenter och Kinas möbelmaterialkapital samt sju stora möbler och hjälpmedelsmarknader som har samlat höga och lågkvalitativa material. Efter omfattande utveckling utnyttjar möbel- och materialindustrin fullt ut de tekniska fördelarna och fördelarna med Shunde Furniture R & D Institute för att främja byggandet av "Waterborne Wood Coating Spraying Application Experience Center" och aktivt introducera utmärkta vattenbaserade färgföretag över landet. Mata in.


Med detta som ett tillfälle kommer vi kraftfullt att främja samarbetet mellan industrin, universitetet och forskningsinstituten och främja upprättandet av produktions-, forsknings- och forskningsbaserade samarbetsunderlag för möbelproduktionsföretag, vattenbaserade beläggningsföretag och större institutioner för högre utbildning. Sedan början av året har vi haft ett antal aktiviteter som "Application Technology Forum för Vattenburna Träbeläggningar i Möbler" och "Vattenburna Träbeläggningar Application Achievement Exhibition". Vi organiserar regelbundet beläggningsföretag att ansluta till möbelföretag, och många företag har tecknat strategiskt samarbete. Avtalet gjorde det möjligt för projektet att uppnå industriell dockning.


Dessutom organiserades provinsföreningen, den buddhistiska akademin, färgbolaget och möbelföretaget för att bilda "China Waterborne Wood Coatings (Foshan) Industry Technology Alliance". För att göra vattenbaserade träbeläggningar beläggning industrialiseringsprojekt bättre, i maj, organiserades "Kina (Shunde Longjiang) vattenburna träbeläggningar industrialisering" Arbetskonferens och "Shunde Longjiang vattenburna träbeläggningar Spraying Technology". Projektet Service Center Projektets genomförbarhetsdiskussionsmöte inbjuder välkända experter och forskare från olika branscher och institutioner att visa centrum.


Tan Fengxian avslöjade att "Shunde" tre höga och en låg "företagsjusterings- och genomförandeplan" har rådfrågats under föregående period och de officiella dokumenten kan släppas inom en snar framtid. I planen betraktas möbeltillverkningsindustrin Longjiang och Lecong som det centrala arbetet med industriell anpassning och uppgradering, och enligt VOC: s utsläpp av företag som fokus för rättelse, eliminering av partier, korrigering av partier och uppgradering av partier implementeras. Tan Fengxian sa att en stor del av VOC-utsläppen från möbelproducenter härrör från traditionella oljebaserade beläggningar. Främjande och tillämpning av vattenbaserade beläggningar kommer att ge en utväg för anpassning och uppgradering av möbelföretag.


Ett par:Fabriksinspektion är grunden för möbelföretag Nästa:Möbelhandelskanaler, de nya stora förändringarna tar plats