Underhåll för vintermöbler

- Dec 16, 2017-

Med förbättringen av människors levande kvalitet är efterfrågan på möbler främst träprodukter. Dagens möbelmarknad, massivt trämöbler, träbaserade panelmöbler, rottingmöbler och andra naturliga växter för att skapa gröna möbler. Sådana möbler har en vacker naturlig, miljöhälsofördelar. Men för underhåll är det nödvändigt att spendera lite hjärta. Särskilt i den torra vintern, hur man gör möbler säkra på vintern, ta en titt på idag Xiaobian skickar dig vintermöbelunderhållet Cheats.
För det första bör trämöbler hållas borta från luftfuktaren
Trämöbler isolering för att förhindra sprickbildning, men var försiktig så att du inte släpper luftfuktaren direkt på trämöblerna, eller för lång tid bort från varmaren för mycket, så kommer det att göra trämöbler, lokal fukt orsakad av mögel, svullnad och andra frågor.
Och lägg inte trämöbler i stället för direkt solljus, det kommer att orsaka lokal färgavverkning eller för tidig åldrande av trädeformation, så för trämöbler är den relativt snygga ventilerade platsen det bästa valet. Dessutom måste vi vara uppmärksamma på underhållet av trämøbelfilm. I allmänhet rekommenderas det inte att torka möbelytan med en grov trasa för att förhindra skador på färgen.
För det andra, massivt trä möbler minst en gång om året för att spela ett vax
Under uppvärmningssäsongen bör det regelbundet vara trämöbler, trägolvsvaxning var 6-12 månader, med en speciell möbelkromvax för möblerna på ett lager av vax. Före vaxning, använd mildt, icke-alkaliskt tvålvatten för att avlägsna det gamla vaxet.
Om du stöter på mjuka massivt trämöbler kan du använda en ren trasa doppad i neutralt tvättmedel eller speciellt rengöringsmedel för möbler. Applicera sedan försiktigt ett lager av möbelvax eller möblemangsolja till de mögliga delarna och placera tvål eller tvålgasväv på ett smakligt ställe för att eliminera smaklös smak.
För det tredje rengör vinstocksmöbler ofta antibakteriell avel
Rattan möbler är inte rädda för fuktig, men det står inför problemet med bakteriell tillväxt. Under uppvärmningssäsongen, om du inte städar noggrant, kommer rottinsprickor lätt att mögla, uppfödningsform. Experter föreslår att regelbunden rengöring av rottingmöbler, och var uppmärksam på rumsventilation. Det bör noteras att rottingmöbler för att undvika direkt solljus länge efter rengöring, för att undvika nära elden, för att förhindra att det blekande rotanmaterialet torkar, deformeras, böjs, sprits, löses och lossas. Dessutom kan användningen av en viss tid torkas med saltvatten, både dekontaminering och flexibilitet för att upprätthålla långvarig minskning, liksom en viss anti-skarp, antimot effekt.
Fjärde, mest rädda för träbaserad panelkantförsegling
Träbaserade paneler är trä eller andra träplanter som råmaterial, efter en viss mekanisk separation i olika enhetsmaterial, med eller utan lim och andra tillsatser limmade platta eller gjutna produkter. Därför är kanten av lax eller dålig kvalitet på ytmaterialet av träbaserade panelmöbler väldigt enkelt att absorbera fukt i luften, vilket resulterar i expansion av möblerbräda, skador.
Experter föreslår att vid användning av träbaserade panelmöbler vara uppmärksamma på vattentäta, särskilt i första våningen av konsumenterna, kan du installera en vattentät kudde under möblerna. För möbler nära ytterväggen eller badrumsmuren är det bäst att lämna ventilationsavståndet.
I allmänhet försök att inte sprida ett stort område på golvprydnaden (som mattor etc.). Möbler bör också välja ett ben, som liknar sängen som kan hålla täcke och andra föremål under sängen, lätt att blockera värmestrålning, kommer att minska den effektiva kylområdet och hetluftflödet leder till värmeffekter försvagade, det rekommenderas att inte välja. Eftersom deformation av massivt trä möts något större, i en torr miljö, kommer användningen av geotermiska trämöbler säkert att ha någon inverkan. Därför rekommenderas att ägarna ska bibehålla fuktighet inomhus och undvika övertorkning.

Ett par:Utomhus Fritids Preferred Rattan Möbler Nästa:Hur förhindrar du rostfritt stålmöbler?