Hela aluminium PK massivt trä, hela aluminiummöbler av formaldehyd kan leda strömmen?

- Nov 28, 2017-

Helt i aluminium möbler hör till den första etappen, som är en trendig produkt för konsumenterna. Inrikes är fortfarande i den traditionella trämöbler för mainstream, och finns i alla aluminium möbler produktionsprocessen omständligt, detalj bearbetning inte är på plats, så vill låta allmänheten acceptera alla aluminiummöbler har fortfarande lång väg att gå.
Aluminiummöbler jämfört med trämöbler, och har en bättre utökningsbarhet och styrka än trämöbler. Begreppet traditionella trämöbler är dock fortfarande djupt rotad i den inhemska offentligt. Därför för närvarande alla aluminium möbler tillverkare använder trä korn överföring utskrift, imiterar utseendet på träighet möbler, men hela aluminiummöbler inte bör begränsas för att imitera utseendet på träighet möbler, bör spela egna egenskaper.
 
Nuvarande hem marknadsvillkor
 
När det gäller marknaden, det är fortfarande traditionella trämöbler är mainstream, alla aluminiummöbler upptar endast en liten del av marknaden, det finns flera skäl för detta. Alla aluminiummöbler är ett nytt ord när allt i Kina, traditionella trämöbler är djupt rotat i allmänheten. Det finns fortfarande en lång väg att gå för att få allmänheten att acceptera all-aluminium möbler och välj helt i aluminium möbler.
 
Inhemska hela aluminium möbler industriutveckling är fortfarande i inledningsskedet, tekniken är inte mycket mogen jämfört med andra länder, det är produktionsprocessen omständligt, detaljerna är inte på plats och så vidare. Sträckan utveckling har också problemet, produkten av många tillverkare är att använda aluminatcement kopia trämöbler, kännetecken som inte ger full aluminiummöbler. Alla aluminiummöbler bör gå till egen modern stark, kontrakterade road, kännetecken som exers sig oneself aluminium.
 
Hela aluminiummöbler är genom extrudering, bockning och så vidare en rad process gjort, också genom avancerad teknik upptäckt plattan är bristfällig, och konsumenterna behöver inte oroa dig för materialet, och nu det aluminiumlegering materialet tål höga temperatur på 200 grader, Använd fast antal år i 50 år. När du köper, kommer låta konsumenten Spara hjärta, sparar att oroa dig alltför mycket besvär.
 
Hela hushållet har en lovande framtid
 
För närvarande kan alla aluminiummöbler täckas i fält och produkter: civila möbler; Utbildning kontor; Idrottsmedicin.
 
Civila möbler: garderob, skåp, bord, skåp, antistatiska golv, dekoration klass, säng, vinskåp, badrum, te bord, TV-skåp, bokhylla, akvarium, etc.
 
Kontor: skrivbord och stol av familjen studenter, skrivbord och stolar i skolor, kontor partitioner, skrivbord, stolar, stolar, etc.
 
Sports medicine: kryckor, första hjälpen lådor, bårar, rullstolar, sunshine rum, hela aluminium hus, etc.
 
Alla aluminiummöbler har bättre utökningsbarhet än traditionella möbler, materialet bestämmer styrka, styrka bestämmer tillgänglighet. Utility eller inte kan göra en hel del traditionella möbler, inte mycket perfekt, kan mycket bra kvalificerad för alla aluminiummöbler, eftersom möblerna är mer funktionell, praktisk, fördelen med detta hela aluminiummöbler kommer att i framtiden i utvecklingen av mer uppenbara.
 
Från utveckling utvecklingen av hela möbler är möbelindustrin säker på att utveckla riktning intelligent möbel. Eller framtida möbelindustrin domineras av intelligent möbler, multipel och byggmaterial, konstruktion ministeriet smak i branschen eller relaterad industri, branschen pågår i utarbetandet eller branschen ”mycket starker val- och allvarligare konsekvenser-i planering ”, en av intelligenta möbelindustrin planering först, bäst förberedda, uppmärksamhet är den högsta.
 
Helt i aluminium PK massivt trä, noll - formaldehyd
 
Traditionella möbler använder trä mestadels, reserv och lätt bearbetning grad är alla aluminiummöbler är dominerande. För det andra, den naturliga tillväxten av trä och det oundvikliga resultatet av många defekter. Såsom:
 
En naturlig defekt. Såsom trä lederna, twill och defekter på grund av tillväxt stress eller fysisk skada. Ingår i trä av stammen eller main branch trä kallas avsnittet trä, som kan delas in i döda och uppehållsrum. Enligt avsnittet trä kan material delas in i perfekt och ruttna delar. Twill av stockar benämns ofta som twisten, och bladet kallas twill.
 
Bristerna i levande ting. Det är främst skämda, missfärgad och maskäten.
 
De defekter som orsakas av torkning och bearbetning. Om defekterna såsom hudsprickor, skevhet, saw-mun skador minska värdet användning av trä, tillverkas aluminium i block som inte kommer de oundvikliga defekter som orsakas av tillväxten av trä.
 
Den viktigaste punkten, alla aluminium möbler formaldehyd! Äkta trä möbler på marknadspriset är generellt högre är en massa människor för de drivna, luddiga eller bara låtsas vara, som möbler i massivt trä, men i slutet konsumenterna köpa äkta trä ram, snickeri styrelsen, multilayer styrelsen, imitation massivt trä , trä, och även möbler av hög density Fibreboard. Dessa syntetiska plattan används i produktionsprocessen av formaldehyd, bensen, bensenhalten av självhäftande material, såsom kan vara 3 till 15 år, stor skada för den mänskliga kroppen, problemet är också ett folk i hem outfit efter utgivningen av problemet.
 
Eftersom processen är olika, alla aluminiummöbler är att använda plug, svetsning, fast med lim, skruvar, etc är extrudering bitar av material på samma gång, också inte som sömmar används när ett stort antal trä lim, helt enkelt inte behöver oroa dig problemet med formaldehyd. Så alla aluminiummöbler kommer inte att använda ett formaldehyd material alls? Svaret är nej, några av de hela aluminiumet möbler är på den europeiska stilen av behandlingen med klister att gå upp. Men mängden formaldehyd som bärs i denna del är försumbar jämfört med konstgjorda styrelsen.
 
Från styrka synpunkt, på grund av egenskaperna hos aluminium, intensitet är mycket större än trä, helt lösa problemet med spricka deformation, anpassa sig till miljön temperatur utvidgningen koefficient är liten, har brandskydd, insektsresistenta äta av moth, fördelarna med den långsiktiga blåsor från förfall. Trämöbler har alltid lätt att vara skadad, ytliga repor skadad, trä färg off, stekt lack och aluminiumlegering material är inte lätt att deformera, tålig, icke-deformation och andra egenskaper.
 
Hela aluminium hushållet är ur mainstream och hälften av berget
 
På grund av intelligenta möbler i Internet, industrin, tillverkning, konstruktion, fastighetsbranschen, industrin och andra fält, i deras respektive ”mycket starker val- och allvarligare konsekvenser-i planering, därför har en annan strategiska positionering och textinnehåll. Anledningen till smarta möbler är i de 13 femårsplanen är i fokus för många branscher. Dels, är denna nya bransch i linje med utvecklingen trenden med världen och dess breda utsikter att omfamna Internet. Däremot, är det konsumentmarknaden och utrymmet i denna nya bransch, som gynnas av olika branscher.
 
Ur mekanisk intelligent möbel, aluminium är av låg vikt och styrka, och det är mindre press att mekaniska. Efter upprepade mekaniska aktiviteter, kan skadan vara mycket mindre än för trämöbler. Från beskåda av elektroniska intelligent möbler, hela aluminiummöbler finns hålrum, kan utökas ännu bättre, är processen att möbler gör intelligent möbler mer komplicerat, den process som ökar kostnaden utan formen igen .
 
Från det aktuella stadiet av alla aluminium möbler tillverkarens produkt riktning kommer de flesta tillverkarna att överföra alla aluminiummöbler, imitera utseendet traditionella trämöbler. Författaren anser att denna punkt inte kan spela fördelen med aluminiummöbler av alla aluminiummöbler, traditionella möbler som reflekterar den moderna känslan i begreppet möbler kommer att ansluta elementet aluminiumlegering, förbättra den moderna avkänningen. Varför springa tillbaka och packa det i trämöbler alla aluminiummöbler? Alla aluminium möbler även om förpackningen igen likna träighet möbler också är inte trämöbler, kan inte ha många kännetecken av träighet möbler.
 
Därför bör alla aluminiummöbler använder sina egna egenskaper, bilda egna möbler koncept och design stil, gå sin egen väg. Jämfört med traditionella trämöbler, alla aluminiummöbler har bättre styrka, bättre prestanda, och den viktigaste punkten är miljö fri formaldehyd. Den nationella politiken för energibesparing och miljöskydd är gynnsam för utvecklingen av hela aluminium möbelindustrin.
 
Alla aluminiummöbler bör bryta allmänhetens beroende trämöbler, att göra allmänhetens acceptans och urval har fortfarande en lång väg att gå. Alla möbler, pack och full aluminium möbler inte bör begränsas för att imitera utveckling riktning traditionella trämöbler modellering, bör spela sina egna särdrag, tar sin egen känsla av modern, vetenskap och teknik kurs, under begreppet intelligent möbler ut sin egen väg

Ett par:Guangdong Trä Möbler Export och beloppet av båda nedgången Nästa:Hela huset anpassning för att driva byggmaterial försäljning, kan beläggning industrin gå in på marknaden?