Vad är vägarna för kinesisk möbeldesign från svagt till starkt?

- Sep 25, 2017-

Niche design path


Med ackumuleringen av människors materiella välstånd har era anpassningar skett.


Har blivit dubbed "personligheten, själv" efter 80, 90, blir konsumentens huvudsakliga kraft, efter estetisk nivå, att möbler redan inte kan tillgodose behoven hos sina grundläggande funktioner, inför många varumärken kan personlig design kan hjälpa konsumenterna snabbt identifiera, lätta att marknadsföra och öka produktens mervärde.


Med designen som bärare kan integrationen av designers förståelse och möbelprodukterna som skapas av livsuppfattningen göra det möjligt för oss att se fler möjligheter till möbeldesign. Framväxten av små, flera raser nischmarknader gör mötesdesign mer sannolikt.


Utvecklingen av ekonomin gör servicemarknaden mer förfinad och nischmarknaden för möbeldesign är rikligare. Enligt vår kunskap om den inhemska möbeldesignmarknaden kan den delas upp i flera modeller:


1. Designer varumärken: oberoende designers tillverkar egna produkter och har tydliga personliga märken, men de är relativt små och produkterna är relativt otillräckligt systematiska och produceras oftast i små satser.


2. Design varumärke: märket av original design, som grundas av teamet av designers, är relativt känslig för den nya generationen av konsumenter, och laget är mer flexibelt och high-end-rutten är mer avancerad.


3. Nätverksdesignföretag: genom internetteknik, interaktionsdesign, hel kurs värdservice, flexibelt samarbetsläge. Såsom det unga möbelnätet, samlingen av designerresurser, den viktigaste personliga anpassningen av möbler.


Ett par:Vilken Process har familjen utomhus Nästa:Design för livet -honly