Kraftfullt främja tillämpningen av aluminium i hemmet bransch att upplösa överkapaciteten av elektrolytisk aluminium

- Nov 02, 2017-

”Idag, området i aluminium tillämpningar blir mer och mer utbredd, med utrymme luftfart, transport, små hushållsapparater, kastruller och stekpannor, nästan hela vägen runt människors kläder och kläder”. I en ”top BBS expanderad aluminium möbler ansökan” på Kina nonferrous metaller branschorganisation Chen Quanxun avslöjade att i vårt land att främja tillämpningen av aluminium, inte bara har en solid industriell grund och bred konsumenten outlook, och Lös upp elektrolytisk aluminium kraftfulla fulcrumen av överkapacitet.

Statistiken visar att det finns 113 industrier relaterade till aluminium i våra befintliga 124 industrier. Det kan sägas att i hela livscykeln av aluminium, dess utmärkt ljus och återvinning prestanda har inneburit stora sociala och miljömässiga fördelar för många branscher och har uppmärksammats mer och mer allmänt. Många branscher har förvandlats till ”grönare” med popularisering av miljömedvetenhet och främjande av vetenskap och teknik, och hemmet bransch är inget undantag.

”Grön utveckling har blivit ett nödvändigt val för den strukturella anpassningen, omvandling och förbättring av hushållens företag och förverkligandet av hållbar utveckling”. Zhang bingbing, generalsekreterare för föreningen Kina möbler, sa utvecklingen av möbelindustrin har avtagit avsevärt och en smärtsam period av övergången och uppgradering. Samtidigt, tillsammans med två år avsevärt ökade kostnader av trä, och personer på inomhus miljöproblem kommer att mer och mer uppmärksamhet, med aluminiumlegering istället för trämöbler vara en riktning av utvecklingen av hushållens branschen omvandling i framtiden.

Aluminiummöbler har karaktären av gröna miljöskydd, vattentät och fuktsäker.

Refererar till aluminiumprofil och möbler aluminiumplåt som huvudsakliga material, dess yta är belagd, spray, träfibrerna överföring utskrift teknik, kombinerat med användningen av plast, glas, läder och andra material av olika typer av funktioner som sitter, stöd, lagring hushållsprodukter.

Jämfört med plattan möbler, möbler i massivt trä, aluminiummöbler med material, är miljöskydd, vattentät och fukttät, malsäker, flame flamskyddsmedel noll formaldehyd och andra fördelar, mycket lämplig för familj hutch «««försvarar, medicinska möbler, speciellt i relativt fuktiga södra Kina familjebruk. Processen, aluminiummöbler har även ett stort lyft, aluminium möbler inte bara kan göra ytan behandling av rika färg, fortfarande kan tillfredsställa intelligens, individualisering och så på många aspekter matcha efterfrågan.

”När det gäller familjen dekoration, miljöskydd och funktionalitet är den primära oro av nästan 60% av konsumenterna”. Enligt en grupp av undersökningsdata utgivet qian xiaoyu, vice VD för China skogsbruk industrin association, överväga nästan hälften av konsumenterna som köper ett stycke hem produkter först material och miljöskydd.

Efter seende det breda marknaden prospekt, skarpa hushåll företag och aluminium profil företag har investerat i etableringen av r&d centrerar och omvandlas aktivt. Enligt de senaste uppgifterna finns det mer än 200 aluminium extruderingsmaskiner i landet som har frivilligt angett produktionstjänster av aluminiummöbler.

I foshan, guangdong, exempelvis förra året, enligt statistiska uppgifter i foshan bedriver aluminiumdörrar och fönster, aluminium dekoration och järnaffärer mer än 2000, men på grund av detta några år fastighetsutveckling är relativt långsam, konkurrensen är intensiv, aluminiummöbler företag omvandling utveckling. Dock finns det bara några dussin företag som faktiskt kan producera aluminiummöbler, och de flesta av dem är små, och den totala styrkan av företaget leder i allmänhet till en väldigt monotont modell av aluminium möbler produkter på marknaden.

Samtidigt är produktionseffektivitet låg, svårt att massproduktion. Efter år av utveckling, styrelsen typ möblerna har bildat enligt konsumenternas efterfrågan för standardisering och massproduktion process, kan utföras storskalig produktion, och aluminiummöbler är begränsad av den bearbetning tekniken, det är svårt att uppnå storskalig produktion. Dessutom, som en ny hushållens kategori, är aluminium hushållens företagen främst i branschen för fördelningen av dörr- och profiler återförsäljare, med en låg grad av specialisering och inget särskilt märke.

”Grönt är alltid den största konkurrensfördelen för aluminium”. Branschexperter föreslår att för framtida utveckling av aluminium möbelindustrin, dels, vi bör stärka produktdesign och innovation och verka för att diversifiera och individualisera i stil. Vi bör däremot, hitta rätt startpunkten mellan traditionella platta hushållsapparater och äkta trä hem och samarbeta med fastigheter utvecklarens inbunden projekt. I framtiden, som folk fortsätter att uppmärksamma hållbar livet av green, liksom alltmer mogen aluminium hushållens produktionsprocessen, används aluminiummöbler allmänt i hushållsprodukter.


Ett par:Professor Peng Liang: Ny kinesisk stil är möbler som bygger kinesiska estetiska Standard Nästa:En syn på Design och Innovation av traditionella möbler