Hela eget hem är riktningen

- Jul 24, 2017-

För den framtida riktningen på marknaden kommer "kundanpassad hemma" att visa en mycket stark efterfrågan, främst i trädörrarna, garderoben, anpassningsbehoven för skåp kommer att vara högre. I konsumtionsmönstret och konsumtionsmönstren beror marknaden på bostadsförbättring. Företagets paket kommer att vara högre och högre, så det är lika med omfattningen av anpassningen, kan uppnå storskalig produktion, så den relativa individualiteten är marknaden relativt lätt att uppnå. Men huruvida det är anpassat eller inte, i framtiden behöver byggmaterial för företag också klassiska produkter. Nu är marknaden "no-name military", behovet är mer originellt varumärke.

Den framtida utvecklingen av hemmamarknadstrenderna, främst relaterad till Internet, elföretag, den övergripande anpassningen, varumärke och andra utvecklingsriktningar. För dessa fem riktningar, garderob företag i planeringen av framtida planering och utveckling, behovet av mer exakt positionering, å ena sidan behovet av att säkerställa produktkvalitet design, å andra sidan i försäljningsbranschen, måste varumärkesfrämjande fokusera På marknadens behov nu.


Ett par:Målaren blir mer och mer populär för barnens hälsa Nästa:Hemmamarknaden är i en deprimerad stat, men utvecklingen är fortfarande bra