De tre egenskaper som för närvarande finns i den amerikanska soffarknaden

- Oct 12, 2018-

De tre egenskaper som för närvarande finns på den amerikanska soffarknaden

För närvarande är efterfrågan på soffor på den amerikanska marknaden inte bara förändringen av bostäder, men också efterfrågan på hembyte av gamla hus. Jämfört med trämöbler, är soffor lätt förorenade och slitna på grund av täckskiktet, och kuddarna är buffrade med tidsfördröjning, så ersättning. Cykeln är kortare, vanligtvis omkring 5-8 år.

Sedan finanskrisen 2008 har den amerikanska möbelindustrin gradvis återhämtat sig. Storleken på den amerikanska soffmarknaden 2012-2017 växer stadigt. År 2016 nådde den amerikanska marknaden för soffindustrin 12,5 miljarder dollar, en ökning med 8,7% jämfört med föregående år. År 2017 uppgick marknadsstorleken till 14,2 miljarder dollar och den sammanslagna tillväxttakten under de senaste fem åren var 10,55%.


Amerikanska soffindustrin har en hög koncentration


För närvarande är USA: s marknad CR2 (de största två företagens produktion i procent av totalproduktionen) 32% och CR10 (de största 10 företagens produktion i procent av totalproduktionen) är 79%.


Anledningen till att den amerikanska soffindustrin har en hög grad av koncentration beror på den tidiga utvecklingen av industrin. I den tidigare utvecklingsprocessen har det upplevt flera omgångar av reshuffle. Ledande företag har gradvis överträffat branschen med starka produkter och varumärkesstyrka.


Funktionell soffpenetration fortsätter att öka

Jämfört med den traditionella fasta soffan har den funktionella soffan en grundläggande struktur bestående av en träram, en svamp, en fjäder och en yta dekorerad med läder eller tyg och hårdvaran i den inre mekanismen kan flyttas mekaniskt genom att skaka, rotera , lyft osv. Höjd eller vinkeljustering, kan också lägga till värme, massage och andra funktioner, chattchatt, underhållning och vila och sömn kan vara i enlighet med behoven, genom driftsläge för att uppnå det mest lämpliga och avslappnade tillståndet, avsevärt förbättrade användningen av bekvämlighet.


Ett par:Vad är den nordiska stilen? Nästa:Argentinsk kundordern soffa lastning och förbereda för transport, tack för ditt stöd