Utemöblerna som försummas av den kinesiska marknaden, verkligen snygga och enkla att använda!

- Dec 06, 2019-

När vi pratar om utemöbler, kanske vi tänker på parklounger, gungstolar, etc., som borde vara i ett utomhus offentligt utrymme eller på en gård i en villa.

Utomhusmöbler är i själva verket ett stort koncept, inklusive utomhus- och semi-utomhusmöbler för allmän eller personlig fritid.


Utemöbler är inte rädda för den geomantiska regnväxlingen, modelleringen återvänder oftast mycket chic, det kan sägas vara det nödvändiga magiska vapnet som gör rekreation, vogue, hållbart hushållsutrymme.


Låt författaren idag introducera några extremt hållbara utemöbler med hög utseende, så att du kan förstå utemöbler igen."Hay" borde vara det märkesvarumärke som vi nu är mer bekanta med, ren nordisk modern produkt, grundades 2002, ett år efter dess etablering, lanserade företaget de första möbelserieprodukterna på den internationella möbelutställningen IMM som hölls i Köln, och sedan dess blev det populärt över hela världen.


Chair of HAY design 3


HAY, känd som ett nordiskt älskares paradis, har dess rika och lågmättade färgpalett gjort den till en vanlig i olika webbkändisebutiker under de senaste två åren.


Chair of HAY design 2


Deras utomhuskollektion är också iögonfallande, med ett enkelt och enhetligt formspråk. Nästan varje "Hay" -butik har två. Och stålet är starkt och hållbart.


Chair of HAY design 1
Från Danmark "Bloomingville", gick in på inredningsmarknaden år 2000, även om skalan är mycket mindre än andra märken, men bekvämt avslappnad, enkel atmosfärstil vann dem en grupp lojala fans.

Produkten från deras hem lanseras enligt säsongen, till exempel uppmuntrar chun xia-serien alla att gå ut för att njuta av solsken och värme, möblerna som gör av rotting, timmer, ren bomull, blomkruka, hängmatta, ser varmare ut än utemöbler av ren slips yi är mycket.

Har fortfarande den matta som picknick behöver, korg, dra nytta av solsken bara, tänd inte bo hemma, gå ut för att vara nära naturen också ganska bra.

Bloomingville's furniture 3


Bloomingville's furniture 2

Ett par:Guangzhou Design Week 2019 Nästa:2019 Shanghai Milan Furniture Show