Marknaden har plockat upp och raffinerade produkter har varit populära

- May 22, 2017-

Med utvecklingen av stadsutvecklingsprocessen har marknadsoperationsmodellen som upprättats enbart på grund av klustereffekten inte kunnat hålla takt med The Times. Den kaotiska layouten, den bakåtriktade ledningen, bristen på matchning har alltmer hindrat den långsiktiga förvaltningen och utvecklingen av marknaden för hushållsmaterial. Varumärken och marknadsleverantörer blandade ett rum, inte bara det som är känt, känt varumärke är att låta entusiasmen hos terminalkunderna inreda nytt hem och spänning utmattad i trötthet och förvirring.

Det är angeläget att omforma affärsutrymmeformen, den vetenskapliga och standardisera företagskombinationen och industrins utvecklingsutrymme. Hemmarknadsmaterialmarknaden behöver brådskande storskalig, vetenskaplig förvaltning, enhetlig investering och nytt driftsutrymme och modell för att driva den fortsatta utvecklingen av industrin. Det antas att den traditionella industrin också kan se affärslogiken på detta: det nyuppgraderade byggnadsmaterialet kommer att bli hembyggnadsmaterialindustrin "behöver bara"!

Brandhanteringen av nuvarande hushållsindustri är fortfarande traditionell "omfattande typ", och framtiden måste vara "elaborativ" varumärket odlas. Och utvecklingen utvecklingen av hushållets byggmaterial varumärke, är bara styrkan i företaget starkt, kan utveckla multi-brand strategi, och inse den ömsesidiga harmonien mellan multi-brand.

I industrins nuvarande situation är hushållets byggmaterialmaterials varumärke gemensamt, saknar individualiserat varumärke. Erfarenhet av varumärkeshantering är inte mogen, för varumärket till konsumenter utan segmentering, företag förstår inte marknaden, är för varumärket och "hård" varumärke.

Klar för framtida riktning på marknaden, "anpassade" hushåll kan presentera en mycket stark efterfrågan, främst i trädörren, garderob, kabinett anpassning krav kommer att vara högre. I konsumtionsmönster och konsumtionsmönster, marknaden, med utgångspunkt i inhemska outfitföretaget kommer ett paket att bli alltmer högt, så som massanpassning, kan inse storskalig produktion, så den relativa individen är relativt lätt att implementera marknaden för närvarande. Men huruvida det är anpassat eller inte, i framtiden behöver byggnadsmaterial företag fortfarande klassisk produkt. Nu är marknaden en "hybrid", med fler och fler ursprungliga varumärken.

Utvecklingen av den framtida hemmamarknaden är främst inriktad på utvecklingen av kommersiellt utrymme, driftläge, övergripande anpassning och varumärkeseffekt. Enligt de fyra riktningarna måste hushållsbyggnadsföretag vid tidpunkten för planerings- och utvecklingsplanering behöva vara mer exakt positionering, å ena sidan måste se till att kvaliteten på produktdesignen å andra sidan I försäljningsförvaltningen måste varumärkesreklam anpassa sig till efterfrågan på marknaden nu.


Ett par: Nästa:Vacker design kommer att hjälpa kinesiska möbler för den internationella marknaden