Den låga koncentrationen av möbelindustrin är den främsta anledningen.

- Jan 29, 2018-

Branschen är relativt dispergerad, det lokala varumärket är mestadels, kanalspridning är en viktig orsak. År 2016 är försäljningsvolymen för Kinas möbelindustri över 850 miljarder yuan, men marknaden är mycket fragmenterad. CR3 i underavdelningsområdet är i princip 10-15%, och det finns många lokala varumärken.


Branschkoncentrationsgraden är låg för industrins utvecklingsstadium och så vidare, och hög dispersion av kanaler är en kan inte ignoreras: detaljhandelns slut prioriteras med den lokala kedjebutikens försäljningsstruktur ger förutsättningar för utveckling av de lokala möblerna varumärke;


Andelen ingenjörskanaler är inte hög, inköpet av hårddisk är spridda och det låga priset är viktigare. Kombinationen av "lokal stormarknad och lokal fastighetsmäklare" har hindrat koncentrationen av marknadsandelar till ledande företag till viss del.


Konstruktionsgraden för möbelindustrin är låg, kanaldispersionen är huvudorsaken.


Möbelindustrin är relativt spridad, med många lokala varumärken.


Möbelmarknaden och varje underavdelningskategori är mer spridda, det lokala varumärket är många. Möbelmarknaden i Kina har ökat stadigt de senaste åren, år 2016 är den totala storleken 855,95 miljarder yuan, men marknadskoncentrationsgraden är extremt låg, de största börsnoterade bolagen år 2016 årlig europeisk skala för hushållsinkomst är 7,134 miljoner yuan, mindre än 1 % av den totala marknaden. Se från varje kategori segment, anpassade skåp, madrassindustriens första tre stora varumärken med marknadskoncentration mindre än 15%, topp tre soffa industrin koncentration är bara 15,88%, den kategori där det finns många regionala varumärken.


Kanaldispersion är en viktig orsak till låg marknadskoncentration.


Flera faktorer leder till spridningen av möbelmarknaden, och kanaldispersionen är en av de viktiga anledningarna. Koncentrationen av möbelindustrin är låg, det finns många orsaker till detta, inklusive industrins utvecklingsstadium, respekten som varumärkesmognad, produktegenskaper, inklusive hög dispersion av kanaler, är en viktig anledning att inte kunna ignoreras.


Möbelförsäljningskanalerna omfattar främst detaljhandel och teknik två typer, möbelaffären och fastighetsbranschen finns det många lokala varumärken, kombinationen av "lokala butiker och lokalt fastighetsutvecklare" -modell har till viss del hindrat marknadsandelen till att leda företag.


Inom ramen för kanalkoncentrationen har möbelindustrin möjlighet att förbättra branschkoncentrationen.


Möbelaffären kommer att fokusera på nationella ledande varumärken, och detaljhandelskanalen kommer att ge ett bra tillfälle att förbättra koncentrationen av möbelindustrin.


Hushållens stabila tillväxt på detaljhandelsmarknaden, nationella kedjebutiker med stark kanalutveckling kan få större andel, möbler märken följer nya marknader å ena sidan, minska svårigheten vid den nya kanalutvidgningsplatsen.


Kan också få mer trafik å andra sidan, tillsammans med den kontinuerliga till TOP5-kedjan märkes möbelbutikerna delar koncentrationen, med ledande marknad med stabilt strategiskt samarbete med möbler varumärke kommer att använda butiker kanal resurser för att uppnå högre marknadsandel, vilket ger drivkraft till ytterligare ökad koncentration av möbelindustrin.


Möbelmarknaden har blivit stadigt och kedjebutikerna har ökat.


Marknadsstorleken på heminredning och möbelindustrin växer stadigt. Skalan av heminredning och möbelindustrin för att upprätthålla en stabil tillväxt, industriell skala på nästan 1,23 biljoner yuan 2006, efter 11 års utveckling, i slutet av 2016 industrins försäljning av 3,98 biljoner yuan, 2006-2016 år i branschen av sammansatt tillväxt av 12,44%.


Från kategorin divisionen, möbler och heminredning utgjorde ljus än grundbyggnadsmaterial en nära bostadsutsmyckning, inklusive möbler och konsumtionsvaror, såsom textilier, porslin, köksredskap och apparater, små apparater (ej TV, luftkonditionering, kylskåp och andra stora hushållsapparater), dagliga hårdvara och dagliga bostadsdekorationer;


Lätta byggmaterial som belysningsutrustning, golv och beläggning. Dra nytta av den smidiga utvecklingen av nationell ekonomi och konsumtion uppgradera branschens ledande roll, är försäljningen av möbelindustrin förväntad att upprätthålla en stabil tillväxt, förväntas att detaljhandeln kommer att nå 4,4 miljarder yuan år 2021.


Heminredning och möbler marknadsandel kommer gradvis att koncentreras i kedjebutiker. En kedja av heminredning och möbeltillverkare brukar vara en liten kedja av möbelaffärer, jämfört med samma industrikedja av möbelaffärer, produktkategori och konsumentförtroende är inte höga, mindre distributionsmarknader i mindre utvecklade regioner, vanligtvis små, kedjan av möbelbutiker tillväxten väntas långsammare och förlora marknadsandelar och denna del av marknaden kommer att överföras till operatörerna av stora kedjebutiker.


Förbättringen av marknadskoncentrationen av möbelaffärer bidrar till att förbättra koncentrationen av möbelindustrin. Dess strategiska planering ledande möbelbutiker i terminalkanal kryptering är den oundvikliga trenden med framtida utveckling layout, nya möbelaffärer öppnande samarbete kommer också att vara möbler varumärke företag och återförsäljare att ge mer utmärkt butik plats, minska svårighetsgraden av att skicka ny adress, följ nationella möbler varumärke säljer kanal expansion kan inse terminal butiker rikstäckande layout.


Ökningen av fastighetskoncentrationen driver märkesmöblerna för att få mer marknadsandelar.


Kranar fastigheter köper hög hastighet tillväxt, har ingenjörskanalen blivit det ledande märket av möbler helt ny kinetisk energi.


Under de senaste åren har andelen Kinas hårda bostadshus kontinuerligt förbättrats och koncentrationen av ledande fastighetsföretag har ökat snabbt och topp 10-koncentrationen i området ökat från 5,8% 2011 till 12,5% / 15,8% i det första tre fjärdedelar av 2016.


Inbundna upphandlingsstandarder är också från "billiga" till "högkvalitativa", under de multipla faktorkanalerna har blivit en viktig ny märkesmöbel för ledande möbler, från den nuvarande storleken på projektkanalen och koncentrationen, tror vi att framtiden i detta Området fortsätter att bibehålla snabb tillväxt och vidare till det ledande möbelmärket.


Med kontinuerlig förbättring av inbunden hårdvara blir teknikkanalen en viktig kanal för möbelföretag.


Inom ramen för främjandet av fin dekoration förbättras penetreringsgraden för det inbyggda rummet kontinuerligt och bulkverksamheten förväntas bli en viktig ny tillväxtpunkt inom möbelindustrin. Den terminala detaljhandeln för möbler kommer främst från förbättringen av nyhusdekoration och begagnade bostäder. Med fastighetsbranschens övergripande reglering är det nya husets naturliga passagerarflöde under ett visst tryck.


Med förskottet av hårbaksrummet och den kontinuerliga förbättringen av andelen inbundenhet, blir verkstadsindustrin en viktig ny kanal för möbelföretag. Främjandet av fin dekoration börjar från en andra linje och andelen fin dekoration är relativt hög, och den sträcker sig gradvis till tre eller fyra linjer.


"Trump" till "trumf", från "billig" till "kvalitet". Fin dekoration av egenskapen hos leverantörens standarder förändras: i den primära etappen, fint dekoration material utbud att välja mer värde "billig", att göra bra dekoration syfte är att underlätta köparna att använda, göra bättre sälja hus,


Nu är en del av utvecklarna av urvalskriterierna "" av hög kvalitet, fin dekorationskonfiguration för att matcha placeringen av huset till ett känt varumärke av hushållsbyggnadsmaterial har blivit en viktig byggnad för fastighetsförsäljning, det främsta varumärkesföretaget av fin dekorationsklass ger bättre möjligheter och mer marknadsutrymme.


Inhemsk outfit, hela outfit stiga, medelstora och små B-kanalen hjälper möbler varumärkeskoncentration.


Heminredning, storleken på hela paketet av företag ständigt öka, små och medelstora B kanal för att hjälpa möbelindustrin att fokusera på de ledande varumärkena.


Under de senaste åren är inhemsk outfit industrins omvandling av integrationen, bildade tusentals intäkter i 50 miljoner ~ 500 miljoner (motsvarar antalet kunder i 250-2500) av ett outfit-monoblockföretag, under förutsättning att det går nedåt i boom of industry de behöver genom arbetet med högkvalitativa möbler varumärke för att locka kunder med den naturliga tillväxten av passagerarflöde samtidigt som de också blir ett viktigt komplement, möbler företag heminredning kanal svag traditionell detaljhandel kanal vinst men kostnaden är låg, monoblock företag som små och medelstora inhemska outfit B-kanaler kommer att hjälpa utvecklingen av möbelindustrin till ledande varumärkeskoncentration.


Integrationen av heminredningskanalen främjar koncentrationsgraden för byggnadsmaterialleverantörer av märkesmöbler.


Heminredningskanalen är i integrationsfasen, antalet företag i branschen sjunker och det genomsnittliga produktionsvärdet ökar gradvis. Eftersom den politiska effekten och den dekorativa dekorationsindustrin kedjan uppströms och nedströms deltagarna är den traditionella dekorationsindustrins konkurrenskraft, är industrin själv fortfarande i integrationsfasen, antalet minskat från 2011 2011 till 2011 på 13,2, några små Affärsintegrationen drar sig gradvis tillbaka från marknaden eller av andra företag.


Hela samlingskanalen kommer att bli den viktiga trafikintaget för möbel- och byggmaterialföretaget, och koncentrationen av marknadsandel kommer ytterligare att främja mängden märkes koncentrationsgrad.


Inom industrin är den naturliga tillväxten, under påverkan av externa möbelterminalbutiker, en betydande minskning av passagerarflödet och små och medelstora huskläder redovisning med relativt breda kanaler och marknadsföringsmetoder och aktivt utveckla inhemsk outfit för gäst eftermarknad, kan få relativt stabilt passagerarflöde.


För utförandet av utbudskedjan modellen kommer att driva förskottet av inredningsindustrin konstruktion i inköp av arter koncentration, sätt att köpa kvantitet, inköp, lager logistik länk byggnad för uppstigning, driva uppströms och nedströms industrin investeringar i inhemska outfit kanaler, främja till uppmärksamhet av kanalerna för inhemska outfit byggmaterial byggmaterial möbler varumärke, för att gradvis inse från monoblock kanal integration till ledning av möbler byggmaterial varumärke integration, möbler varumärkeskoncentration kommer att uppnå ytterligare främjas.


Ett par:Dela möbler eller framtida trender. Nästa:Möbler Export Meels Flaskhals att göra OEM utan vinst och inga order.