Interzumutställningen i Tyskland, vilken tänker på kinesisk möbler

- May 25, 2017-

Den 19 maj den internationella möbelproduktionen, snickeri och inredningsutställningen (interzum) i Köln, 2017. Interzum visar som inriktning för möbelproduktion och råmaterial, träbearbetningsmaskiner tillverkning inom globala händelser, efter milan "design ", Till" teknik "relä världsmöbler trend.

Vi säger ofta att materiell innovation är grunden för designinnovation och teknisk innovation är drivkraften för innovation. Den kinesiska möbelindustrin vill slutföra omvandlingen och uppgradera smidigt. Förutom att fokusera på designinnovation och kulturell kreativitet ska vi fokusera på utveckling av nya material och ny teknik. Utställningen förespråkar moderna heminredningsmaterial, enastående inredning och djärv nyskapning i vardagsrummet i framtiden, bara fyra dagar, för kinesiska möbler har medfört många nya nya tänkande.

Fokusera på produktens funktionella design

Baserat på ökningen av individualiserad konsumentfråga har utvecklingen av små och medelstora resizing och utbyggnad, funktionell design blivit den nya riktningen för möblerforskning i Kina. Vid årets interzumutställning lyser möbelmaterialet som fungerar som kärnan i materialet, oavsett om det är bräda eller hårdvara. Dessa produkter betonar först och främst bekvämligheten för konsumentanvändning. Den andra betoningen är snabb sammansättning av verktyg och enkla verktyg. Slutligen betonade att møbelprodukter multifunktionell konvertering, så stor utsträckning och utökat tänkandet på möbeldesign, ger en mer traditionell möbeldesign innovationsinspiration och materialstöd.

För det andra, främja intelligens av möbler att göra

Tyska industrin 4.0 är utan tvekan fokus för traditionell tillverkning de senaste åren. Den så kallade tyska industrin 4.0, är baserad på "Internet + tillverkning" i hjärtat av fabriken, produkter, kunder, informationsdataanslutning, som att bygga ett system för intelligent tillverkning.

Interzum visar att den andra trenden domineras av intelligent teknik för att uppgradera, framför allt i textil- och maskinutställningen, visar samlingsautomation, digital, nätverk och intelligens i integrationen av modern möbelindustriisering av ny teknik med hög effektivitet och intelligent grundlig förändring Den traditionella tillverkningsprocessen och läget.

Tredje, utforska hushållets integrationsplan

Teknikens framsteg, med den globala möbelindustrin, blir alltmer specialiserad och centraliserad trend, vilket gör att möbelindustrin accelererar takten för gränsöverskridande integration uppströms och nedströms, både möbelmaterial, träbearbetningsmaskiner, företag började lita på kärnan Fördel för industrin kedjan sluta upp och ner. Interzum-showen, många möbelmaterial utforskar hemintegrerade lösningar, som från en kombination av möbeldelar till inomhusljus, ljud, elkontrollsystemintegration, mekanisk automation, intelligens till möbelproduktersinformation, systematisk och så vidare, rikligare Och korrekt produktsystem.

För närvarande möter kinesiska möbler med strukturella reformer för att främja branschens omvandling av utbudssidan, "kapacitet, lager, delverk, kostnadsminskning, kort styrelse" av kärnan är att främja uppgradering av kvalitet och teknik. I framtiden kommer implementeringen av den "2025" -strategin som gjordes i Kina att tillverkas i Kina i tyska industrin 4.0, Internetindustrin, på grundval av italiensk design, mot ett nytt utvecklingsstadium.


Ett par:Takeovers är inte ett mål eller en omgång i Casper Nästa:Industriell interaktion tillsammans för att hjälpa möbelaffären Olja till vatten