Framtidens hela aluminiummöbelutveckling borde undvika tre Minefield

- Apr 26, 2017-

Oavsett om det var miljövänligt miljöskydd eller från aluminiumkapacitet, föddes alla aluminiummöbler för många människor i branschen för att se hopp.

Massivt trä möbler, aluminium möbler är den största egenskapen är det gröna miljöskyddet, och med utvecklingen av aluminiumskonsten aluminiumslegering möbler på beröring och med tanke på hela hushållsutsmyckning utrymme ansökan mer utvecklingsutrymme.

Men utvecklingen av hela aluminiumsmöblerna är inte vanlig segling, kommer att uppleva mer marknadsdop, från omogna till det mogna utvecklingsstadiet, så utvecklingen av hela aluminiumsmöblerna bör undvikas i framtiden vad mina?

 

Gruva 1 : Brist på branschstandarder

Branschstandard för en rad problem som härrör från bristen på fenomen är faktiskt en av alla branscher måste möta problem.

I branschen i början av starten, riktad mot marknaden, produkter, producenter och konsumenter av standarder för uppbyggnad är mycket viktigt.

Hög specifikation är fördelaktig för att styra godartad konkurrens på marknaden, standarden för att förbättra produkternas kvalitet, främja branschen för att påskynda teknisk innovation, vilket leder industrin med en fortsatt snabb och hälsosam utveckling.

Precis som i detta skede i utvecklingen av massivt trä möbler, har bildat en uppsättning designteknik, produkt, upphandling, processteknik och acceptansstandard och testmetod för industristandarder, som i detta skede i utvecklingen av massivt trämöbler har bildat En uppsättning inklusive design, produktstandarder, upphandling, processteknik, industristandard för acceptans och testmetod.

Standardbearbetning, ingredienser och produkter av stockar och limpappbearbetningsprodukter som bearbetningskrav är tydliga regler.

Så, med erfarenhet av utveckling av massivt trämöbler, är industristandard för att perfekta för utvecklingen av hela aluminiumsmöblerna extremt viktigt.

Samtliga aluminiumsmöbler av aluminium kvalitet styrde att skalar bearbetningsnivå av klassificering, efterföljande underhålls service underhåll och en serie problem måste vara standard för att mäta.

Gruva 2: Produkter tenderar att vara homogena

Produkter på marknaden tenderar att homogenisera plagiat är en av produktens prestanda.

Tro på både massivt trä möbelindustrin nu eller på Windows och dörrmarknaden är produkten mellan plagiatproblemet allvarligt.

Ledningen till detta problem utöver ovan nämnda brist på branschstandarder är en annan viktig orsak till att tillverkaren i början av marknadsvärdet av vinstdrivningen saknar en känsla av "innovation främjar produktivitet".

Detta gäller särskilt i vissa små och medelstora företag.

För små och medelstora tillverkare på marknaden, varje forskning och utveckling av en ny produkt, måste sätta in tiden och kostnaden är mycket stor, har viss marknadsrisk, kan försäljningsgrunden inte vara optimistisk.

Så den sunda utvecklingen av hela aluminiumsmöbler oskiljaktigt från odling av produktinnovation medvetenhet, innovationsförmåga är testet av omfattande styrka för tillverkare, är också en produkt om jag kan få en av viktiga faktorer för konsumenterna.

Gruva 3: Mervärdeprodukter

Enligt sina hushåll konsumentundersökning inom möbler, konsumenten är i när man väljer möbler produkter kommer först att överväga den första faktorn är varumärket, den andra är priset.

Här små smink tänk varumärke är representativ för nivån på produkt mervärde.

Utifrån konsumenternas perspektiv, förutom materialet som används för möbler, design och funktionen av praktisk tillämpning, är servicenivån också konsumentens uppmärksamhet på viktiga punkter.

Ur företagets perspektiv, i framtiden, för konsumenten att lösa några smärtpunkter i livet, för att ge konsumenterna mer värdefulla möbelprodukter, kommer att vara mycket konkurrenskraftiga.

Tidiga dörrar och fönster från dörrsystem och fönster, massivt trämöbler från skiftet har anpassad mötesproduktutvecklingsriktning med högt mervärde.

På samma sätt är alla aluminiumsmöbler inte något undantag, eller i framtiden, genom hela aluminiumsmöksutställningen för oss är inte bara möblerna anpassade, personlig konnotation, som kombinerar utvecklingen av The Times, ger oss också en rättvis show extremt intelligent Och humanisering av hela tiden.


Ett par:Smart Home Market långsamt i vägledande marknaden mot vetenskap och teknik Nästa:Fördelarna med rostfritt stål möbler