Fusion av konst och design

- Jun 15, 2018-

När konstnärlig stil kombineras med utemöbler design finns det två typer av avviksbehandlingstillstånd på grund av skapande ledningsmetoder och andra orsaker.


Bindning av konst och design. Vi kunde se att förhållandet mellan konst och design är stripping, hög konstnärlig användningsfunktionen hos utemöbler och utemöbler, materialteknik och andra designelement visar ingen korrelation mellan, bara gör enkla tillägg, det är många som ofta möter designen av utemöbler företag. Om denna aspekt inte kan förbättras, kommer det oundvikligen att leda till ytlig och blind tillämpning av konst i design, och den konstnärliga stilen kan inte massproduceras, bara stanna på scenen av ritningsmodell.


Designen ympas på konst. Inte bara designers tycker om att visa sin designstil inom utemöbler, utan även konstnärer gillar att använda utemöbler som bärare av skapelsen. Efter konsttransplantation av utemöbler är direktör för "växt" bara en konstnär med utemöbler som bärare av konstskapande, det har att göra med vår diskussion om utemöbler konstdesign motsatt, i någon konstutställning är en mycket gemensam form av sådana verk.

Chair.png

Ett par:Dubai kundens swing-serie är klar och väntar på leverans Nästa:Brasilien kundstol beställning är klar, tack för kundsupport