De fem nyckelorden för hemindustrin under första halvåret 2017

- Jun 30, 2017-

1. Designen

Efterfrågan på hemdesign är inte en slogan, med uppgraderingen av konsumenternas efterfrågan har konstruktionsnivån och serviceprocessen hos traditionella inredningsföretag varit svåra att möta konsumenternas krav. Efterfrågan på konsumentmarknaden driver också branschens egen omvandling - värderar design och värderar designers. Under första halvåret i år visade rörelser från flera industrigiganter att betoning på design inte var ett tomt ord, och företagen hade börjat agera i tystnad.

2. Visa

Den första Peking internationella möbler utställningen och Kina livsstil mest hushållsindustrin att visa dig själv och riktiga köpmän, möta hushållens konsumenter "belöning, shopping, köp" koncentration, flytta barn, pensioner och samarbete avsikt intelligens och andra industrier. Overturned i branschen, utställningen av status quo av "no show" Peking låt tiotusentals hushållsutövare ha nytt ägande, låt också den globala varumärkesdesignen, de ursprungliga mästarna och toppkaféerna ha dykt upp i utställningen, till stadens fans Hem och design har medfört många fördelar. Är värt att se fram emot, utställningen har blivit branschens "varumärke", som hålls i framtiden för firandet av året, kommer att locka ett stort antal hushållskraft samlade i Peking, har nuvarande mönster av hushållsindustrin en djupgående inverkan.

3. Marknadsföring

Även om hushållet flyter är marknadsföringen mångkulturell, men det finns ingen förnekande att marknadsföringen av hushållet blir allt svårare, när lotteriet, gruppköp, president för att underteckna nästan varje månad har vissa marknadsföringsmetoder bland annat redan låtit konsumenten ha en Allvarlig "trötthet", anställa en enda stjärnadetation är inte längre ny, vänkrets har till synes den attraktiva titeln inte helt attraktiv punkt öppen, nu är redan inte bukett inte rädd för djup grändens tid, hur man planerar en hög uppmärksamhet på marknadsföring Planering, blir hushållsföretag som är villiga att spendera tungt för att bygga saker.

Vetenskap och teknik av 4.

Förra året gillar VR-tekniken i hushållsindustrin också kycklingribben, VR-tekniken har i år gjort konsumenterna mer rik erfarenhet. Upprättandet av VR i heminredning och möbelaffär låter konsumenterna bli av med tids- och tidsgränsen och kan se mer om hela husets visuella effekt av hård lastning och mjuklastning. Bostadsdesign kan kunderna designa mjukvara med hjälp av att skriva in sina rumsinformation, på datormodellering och därigenom för 3 d-effekten på bildskärmar, se effekten av rymddesign, mer intuitivt att tänka blir synligt och stereo, sparar Tid och spara energi.

Allians av 5.

Stigande i konsumenten och marknadens alltmer konkurrensutsatta miljö förstärks samarbetet mellan företag gradvis mellan olika företag i samma bransch av motståndaren till en vän innan gränsöverskridande samarbete i olika branscher låter företagets makt själv ha Vuxna, 1 plus 1 större än 2 samarbetsmönster har blivit hemma för utvecklingsriktningen för flottören därefter.


Ett par:Guangdong Trä Möbler Export och mängden Minskning Nästa:Möbelaffär: Återförsäljaren står inför en dilemma, hur står inför framtiden