Miljöskyddsbestämmelserna reglerar att inga biljetter är tillåtna för utfärdande

- Sep 07, 2017-

Premier Li Keqiang har tecknat ett statsrådets ordernummer. 682, tillkännagav statsrådet om ändring av förordningarna om miljöskydd och förvaltning av byggprojekt> beslut "(nedan kallat" beslutet "), som trädde i kraft den 1 oktober 2017.


Statsministern betonade att dessa kostnader är gratis! Inga fler pengar är tillåtna.

Undersökningen och godkännandet av miljöpåverkan av byggprojektet, miljökonsekvensbeskrivningsformuläret och registreringen av registreringsformuläret för miljöpåverkan ska inte ta ut någon avgift.


Det vill säga den 1 oktober är alla relevanta ansökningar, revisioner, uttalanden och andra utgifter för alla företag i landet gratis!

Regeringen måste skriftligen underrätta byggnadsenheten i revisionsutlåtandet inom 10 dagar efter det att miljökonsekvensrapporten och miljökonsekvensrapporten lämnades in. Eventuellt förfallna upplysningar ska anses ha godkänts.

Det vill säga, så länge ditt företag, din lilla fabrik har lämnat in eia-rapporten, måste myndigheten svara inom tio dagar, eller det kommer att betraktas som godkännande!


Ett par:Maine i USA för att förbjuda klädmöbler att lägga till en flamskyddsmedel Nästa:Spridningen av anpassade möbler i Kina.