De olika egenskaperna hos PE Rattan och True Rattan

- Sep 05, 2017-

Vanliga imitationrottmöbler material för PE rotting och PVC rotting, PE är polyeten, PVC är PVC, är polymer makromolekyler. Vanliga utemöbler av rottingmöbler är baserade på PE imitatrottmöbler.


Högkvalitativ hård PE / PVC-rotting, jämfört med den naturliga rottan, men har också ytan jämn och delikat, jämn, med hög hållfasthet, bra flexibilitet, hållbar, vattentät, solskyddsmedel, mögel, mal, hälsa, lätt att rengöra och så på. Imitation rattan möbler rotting (PE rotting) imitation av naturliga rotting syntetiska, rottingmöbler med sin unika flexibilitet, plasticitet, i kombination med utsmyckning av modern teknik, gjord av mjuka och hårda produkter, bekväma och släta linjer. Trendig, full hänsyn till ergonomisk komfort.

Skillnaden mellan PE och rotting

 

1, olika material. PE rotting stol är tillverkad av industriell artificiell rotting, är en plastprodukter; naturlig rotting stol är en naturlig skog, det finns ingen industriell förorening av materialet.

 

2, användningen av platser och underhållsmetoder är olika. PE rotting för en mängd olika inomhus- och utomhusplatser, utomhus eller inomhus är lämpliga, och inte rädd för smutsiga, dammar inte utan speciellt underhåll, lätt att rengöra. Naturlig rotting som endast är lämplig för inomhusbruk, kan inte utsättas utomhus, eller lätt att bryta, och för regelbunden rengöring och underhåll, eller vått väder lätt insekter eller mögel.

 

3. PE rotting stol vattentät solskyddsmedel prestanda är bra, men livet som naturlig rotting, andas, men inte svettas; naturlig rottingstol utmärkt andningsförmåga, svett och fukt.

 

Ovannämnda PE vinstock är mer lämplig för utomhusbruk.

 

Liyang möbler produkter är miljövänliga PE rotting, i enlighet med internationella standarder, med ultraviolett (myndigheten för testbyrån SGS certifiering, UV-UV upp till 3000 timmar), höghållfasta drag, tvättbara egenskaper och giftfria egenskaper oskadlig, 100% återvinningsbar.


Ett par:Gör sova lättare och göra mer sömnkvalitet Nästa:Gammal möblerlackering