Skillnaden mellan vatten färg och oljefärg

- Mar 23, 2018-

Det är verkligen inte främmande för att nämna paint, men har du möjlighet att skilja begreppen vattenburna färger, vatten färger, miljövänliga färger, lacker, och vatten målar?


Det är underförstått att begreppet vattenburna trä beläggningar har utvecklats snabbt sedan in på den kinesiska marknaden 1995. Fler konsumenter har börjat förstå den termen vattenburen färgen och vattenburen färg har gjort egna ansträngningar att förbättra friska livet för vanliga människor och skapa renlighet för människor. Livsmiljön är tyst dedikerade.


Vattenbaserad färg-tekniken är en miljövänlig teknik för vattenbaserade färger som folk inte förstår, och används ofta i olika marknadssegment av industriella beläggningar, arkitektoniska beläggningar och byggmaterial. Den mest väsentliga skillnaden mellan vattenbaserade färger och oljebaserade färger är valet av lösningsmedel. Vattenbaserade färger använder vatten som färgen för förtunningsmedel, medan oljefärger använda organiska lösningsmedel. Dessa organiska lösningsmedel är allmänt skadliga för den mänskliga kroppen och förorena atmosfären. Brandfarliga lösningsmedlet), den mest väsentliga skillnaden mellan vattenbaserad färg och oljebaserad färg är därför miljöskydd och påverkan på människors hälsa.


Den vattenbaserade färgen är mer miljövänliga, konsumenterna känner redan till den ”vattenbaserad” när du köper vägg färger, men många konsumenter ignorera träbaserade färg på möbler ytan. Eftersom vissa människor säger att trä lack är också vattenbaserat och friskare; andra säger att bra oljebaserad lack är mer lämplig för ytstruktur av vissa möbler i massivt trä. Så, är färgen på möbler ytan vattnig eller fet? Experter bekräftade att med hög kvalitet vattenbaserad färg, environmental index för möbler kommer att förbättras betydligt.


Det är underförstått att oavsett om det är möbler eller andra material, vattenbaserade färger är färger som använder vatten som en spädningsvätska. Den invändiga och utvändiga färger, metalliska färger, etc. som för närvarande används i marknaden har motsvarande vattenbaserad färg produkter, särskilt i innervägg beläggningar för byggnader. Vattenbaserade färger dominerar redan marknaden.


För vanliga konsumenter, vattenburna trä lacker är lite obekanta, och experter säger att vattenbaserade lacker blir obestridda mainstream, antingen på ytan av väggarna eller träytor.


Ett par:Kostnaden för möbelindustrin i landet ökade med 9,87% från år till år Nästa:Hela hus anpassade hem kaos klustergruppen standarder kommer att införas den 15 mars