Skillnaden mellan PE Rattan och True Vine

- Apr 20, 2017-

Vanliga imitationrottningsmöbler material för PE och PVC rottingrör, PE är polyeten, PVC är PVC, är högmolekylär polymer. Vanliga utemöbler av rottingmöbler är PE-rottingmöbler som prioriteras.

Höghållfasthet PE / PVC-rotting, jämfört med naturlig sockerrör, har ytan jämn, ljus och ren, hög hållfasthet, bra flexibilitet, hållbar, vattentät, solskyddsmedel, mättät, moth-proofing, hälsa, enkel rengöring etc. (PE-rotting) mimic naturliga rotting syntetiska, kanjon konst möbler, med sin unika flexibilitet, plasticitet, tillsammans med prydnaden av modern teknik, är produkterna gjorda av mjuk hård måttlig, linjen är jämn och bekväm. Designen är ny och överväger ergonomisk komfort.

真 藤 .jpg


Skillnaden mellan PE rotting och äkta vinstockar

1, materialet är annorlunda. Cane är att använda industriell syntetisk rotting, PE är gummiprodukter; Naturrör är skogs naturligt, inga material för industriföroreningar.


2, användning och underhåll på ett annat sätt. PE rotting kostym dörr inuti och utanför alla typer av platser, lämplig för utomhus eller inomhus, och är inte rädd smutsig provocerar inte damm behöver inte särskilt underhåll, lätt att rengöra. Naturlig rotting är endast lämplig för inomhusbruk, inte i utomhusexponering, annars lätt att bryta, och regelbunden rengöring och underhåll eller vått väder upplöser enkelt maskar eller mögel.


3. PE rattan vattentät solskyddsmedel är bra, men livslängden för den naturliga rottan, permeabiliteten är bra, men inte absorberar svett; Naturlig kanot stol utmärkt permeabilitet, absorbera svett peloton är våt.

Omfattande över v. PE rotting är mer lämplig för utomhusbruk.Ett par:Hur förhindrar du rostfritt stålmöbler? Nästa:Nej