The Charm Of Teak Utomhus Möbler

- Jan 18, 2019-

Teak och mahogny är en klass av möbler, eftersom teak Kina inte har dessa trädslag så att alla inte är bekanta med teak. Teak är en stor kategori, i allmänhet mest värdefull i thailändsk teak och burmesisk teak, eftersom thailändsk teak är förbjuden att exportera, så burmesisk teak är den mest värdefulla.

Så vad är teakens egenskaper och fördelar? Karaktäristiken för teakmöbler är att den har ett långt livslängd och färgfärgen hålls under lång tid. Under normala omständigheter kommer det inte att ändra färg efter användning i årtionden, vilket är relaterat till dess växande miljö och produktegenskaper. Den största fördelen med teak är att själva träet har goda naturegenskaper, egen korrosionsbeständighet, insektsmyror, myror, vattenbeständighet och ingen deformation. Det är den minst deformerbara i alla skogar, även om det är nedsänkt i vatten. När Zheng Han åkte till västra Kina i antiken, visste han redan att teakens egenskaper användes för att göra speciella delar av skrovet. Numera används de flesta för utemöbler.

Natural teak series1

Ett par:De italienska kundens Teak-serier är redo för leverans, tack för ditt stöd Nästa:Italienska kunder Två kronblad av kronbladsprodukter redo att skickas