Den bästa presenten för barnens dag. Vänster och höger soffa tar hälsosam, grön och miljövänlig barnmöbler.

- Jun 01, 2019-

Den genomsnittliga andelen barn som bor inomhus är så hög som 90%, och vardagsrummet är det viktigaste stället för skojs skull. Betydelsen är självklart. Efter att ha valt dekorationsmaterial kan en grön soffa säkert låta barnen leka fritt.


Sofforformaldehyden är huvudsakligen av material och lim, och de underlägsna råvarorna kommer inte bara att ge ut lukt utan också odla bakterier efter en lång tid. Så sent som 2015 refererade vänster och höger soffor EU: s formaldehydutsläppsstandard, och innehållet formaldehyd och TVOC i den färdiga soffan krävdes vara lägre.


Sofforens formaldehyd är starkt härrörande från limet som används vid tillverkning av bomull i soffan. Det oljiga limet är inte miljövänligt och har en stark irriterande lukt. Vänster och höger soffor har reformerats och uppgraderats för att använda det giftfria och ofarliga grönvattenbaserade limet för att skydda användarnas och arbetarnas hälsa.

Samtidigt är fyllnadsmaterialet i vänster och höger soffor en hel del naturlig högelastisk östasiatisk svamp, som inte innehåller talkpulver och andra tillsatser som kommer att producera skadliga ämnen som formaldehyd och toluen. Från råmaterial till lim, är vänster och höger soffor strikt kontrollerad för att skapa en plats för familjer att släppa sin kropp och sinne och njuta av kvalitetslivet.


En "stabil" först, vilket eliminerar barnsäkerhetsrisker

Naughty är ett barns natur. Barn gillar alltid att studsa på soffan, leka och spela, det är lätt att få soffan att kollapsa eller avta. Skador på möblerna är andra, i händelse av stötar och skador är de mest oroande föräldrarna.


Den inre ramen av äkta möbler är gjord av naturlig teak, som är mer miljövänlig, hållbar och längre än konstgjorda brädor.


Eliminera alla typer av instabilitetsfaktorer från miljöskydd och säkerhet, och skydda barns hälsosam tillväxt.

Rocking chair - childhood1

Ett par:Möbelhandelskanaler, de nya stora förändringarna tar plats Nästa:Den enda ordföranden som namnges efter ordföranden