Applikationen av bionics i möbeldesign

- Jun 06, 2018-

Under hela historien om möbelutveckling hemma och utomlands har olika stilar och skolor efterliknat den biologiska formen i naturen. Språk och symboler som efterliknar naturliga former finns i möbler. I modern design har denna typ av konstruktionsmetod fortfarande en ganska viktig position. Därför är bionisk möbeldesign en av de viktiga källorna till innovativ möbeldesign. Moderna möbler design på premissen att följa principen om människokroppsteknik, med hjälp av den biologiska formen av naturen, i kombination med funktionen av möbler och modellering, tekniken att använda bionic gör möbeldesign med levande bild och personlighet egenskaper, återspegla en viss känsla och intresse.

Bland dem är den mest direkta formen form bionics, som ANVÄNDER den figurativa naturliga formen att utvecklas till abstrakt form. Det är också en av de vanligaste designmetoderna.

Strukturell bionik är en kombination av kreativt tänkande och smart teknik. Det styrs av moderna designkoncept för att lösa vissa problem.

Bionisk funktion, kan från extremt vanlig och vanlig biologisk strukturfunktion, förstå principen om djup struktur, från en biologisk struktur, funktion, direkt eller indirekt modellens form, utövar produktens kreativa design.

Petal bionic design:

HONLY Bionic design.jpg

Ett par:Brasilien kundstol beställning är klar, tack för kundsupport Nästa:Hembeställningarna hos inhemska kunder har blivit färdiga och lastas och laddas