Fördelarna med rostfritt stål möbler

- Apr 22, 2017-

1, ingen formaldehydförorening, ingen lackering, inte rädd för insekter, inte rädd för våt deformation, ingen lukt, är gröna produkter.

2, slitstarka möbler i rostfritt stål är inte lika lätt som andra möbler skador, kvaliteten är verkligen bättre än glasplatta möbler och rostfritt möbler i livet på mycket längre än andra möbler, generellt rostfritt stål möbler livet är 5 år, Långt mer än platta, massivt trämöbler långt liv Inte på grund av klimatförändringar och deformationssprickning.

3, vacker form, unik form, stil avantgarde, som visar en stark personlighetsstil, är det ofta svårt att matcha trämöbler och företag.

4, priset är billigare än massivt trä, som är besatt av familjen layout av ljus och unik och kreativ familj, kan det beskrivas som billigt. Rostfritt stål möbler med miljöskydd och förnybara, bra underhåll av de tre höjdpunkterna

5, förnybar, för de gamla möblerna i rostfritt stål kan återvinnas för att återställa ytbehandling för att uppnå syftet med renovering; För de kasserade rostfria möblerna kan återvinnas till metallsmältverket för att smälta en mängd olika former av stål; För tillverkningsprocess i rostfritt stål Det resulterande hörnmaterialet kan också återvinnas och omsmältas

Ur miljösynpunkt är möbler av rostfritt stål en av utvecklingsriktningarna, eftersom det kan ersätta bristen på trä. Dessutom är metall saker inte lätt att dåliga, så länge du inte har Shenmeipilao, kan du använda den för livet. Hårda möbler är inte lätta att trötthet möbler, rostfritt möbler är en viktig roll i hemmet masculine temperament, och nu har möblerna i rostfritt stål blivit allt vackrare, gå till marknaden promenad, hittar många rostfria möbler, unik stil , Avantgarde-stil, som visar en stark personlighet Stil, det är ofta svårt att matcha trämöbler och företag.

Ett par:Framtidens hela aluminiummöbelutveckling borde undvika tre Minefield Nästa:Kinesiska möbler till vad de har läst i Milano?