Ta dig att lära dig om det nya miljövänliga materialet - Silikonhud utomhus

- Nov 05, 2019-


Ytan på högpresterande utomhusläder är silikongummipolymer.   Huvudmaterialet är silikagel, som ofta talas om.   Det kan vara stabilt inom temperaturområdet -60 ° C till 220 ° C. För ultraviolett ljus, syra och alkalisalt (förutom stark syra och alkali). Den har stark motstånd, ytan är hydrofob, andas, den behöver inte flyttas i regnet, det finns ingen lukt, även i högtemperaturmiljön, inga skadliga ämnen släpps ut, den teoretiska åldringscykeln når 20 år (den faktiska användningen av 10 år har inte hittat tecken på åldrande).   De pigment som används i utomhusläder är mestadels oorganiska pigment, och sannolikheten för missfärgning och blekning är mycket låg, och det är svårt för blotta ögat att observera förändringen av färg.   Med tanke på att utomhusprodukter ofta kommer i direktkontakt med människors hud, finns det inga problem med allergier.


Chair made of silicone leather


Den nya kollektionen av HONLY 2019 använde en ny typ av silikonläder utomhus som huvudsakligen material.

Denna typ av nytt miljövänligt material är inte bara motståndskraftigt mot många föroreningar, utan det är också lätt att rengöra, svettbeständighet, vattentåligt , antisyra / alkali / salt och så vidare.   Det har sin speciella prestanda som anti-aging, uv-stabilitet osv.   Det är giftfri, känslig beröring och utan VOC. Produkter kan normalt fungera under extrema miljöer från -60 ° C till 200 ° C.

Och det är alldeles mjukt att röra och fick stort rykte från kunder över hela världen.

Ett par:Care & Clenaning Guide Of Outdoor Silicone Leather Nästa:Möbler kan klassificeras i följande kategorier efter material