Sommarhushålls underhåll, hur man förhindrar trämöbler att bli sjuk

- Jun 21, 2017-

Möbelprodukten av naturligt virke, dess största fördel är kornet av himmelens korn, med den naturliga färgen som förändras. På grund av att naturligt trä är andningsorgan som är andningsorgan, måste det därför placeras i en lämplig miljö med temperatur och fuktighet samtidigt som man undviker överhettning av dryck, kemikalier eller föremål på ytan för att undvika skador på träytan Naturlig färg. Om det resistenta materialet, när smutsen är stor, kan använda utspätt neutralt tvättmedel med varmt vatten för att torka ett första, igen med rent vatten för att torka, kom ihåg med en mjuk torr trasa för att torka rester från vattenskador, efter att de har torkats helt och använd sedan Underhålls polish, även om du är klar.

Riktiga trämöbler hör till naturmaterial, så att vattenhalten i planken också vill vara lite högre, materialet som är högt vatteninnehåll är rädd för att bli utsatt. Det första som bör göras på sommaren är att möblerna i äkta trämöbler ska vara uppmärksamma för att förhindra att bäckar, de ekologiska trämöblerna, som efter exponering inte bara kan blekna, svimma, kan passera inuti fukt, för att manar att deformera . Så för att undvika direkt solljus men också att vaxa regelbundet för massivt trämöbler kan möbelvaxa bilda ett skyddande skikt, isolerat från luften, både för att skydda träets inre fuktförlust, kan också hindra att det absorberar fukt från luftförstoringsdeformationen .

Utomhusbrukare föredrar teak, som används mycket på havsäckar, men kräver viss ytskydd.


Ett par:Utemöbler ut ur storhuset Nästa:Sommarhushållsunderhåll, Hur man förhindrar klädkvalitativa möbler att vara sjuk