Sommarhushållsunderhåll, Hur man förhindrar klädkvalitativa möbler att vara sjuk

- Jun 19, 2017-

Numera många familj soffa, mjuk säng använder tyg konstmaterial, tyg konst är motsatt läder och massivt trä kommer att vara mer hållbart, men på sommaren bör inte försumma att behålla. Å ena sidan, när det är färgat med damm, sand och annan torr smuts, så länge som försiktigt klappa eller vakuum sug, rengör, som för en sandkorn, användbar pensel bekvämt inåt ljus, men använd inte en hård borste, så För att inte skada tyget. Om man däremot håller sig till en dryck kan fruktjuice med en pappershandduk torka handvatten och lösa upp med varmt vatten och neutralt rengöringsmedel för att torka, använd sedan en ren mjuk trasa för att torka, slutligen lågtemperaturtorkningen .

Dessutom sommarmen, människor lätt att svettas, kommer svett att påverka ytan av soffan, sängen, kommer inte bara korrosion tyg, också lätt att odla bakterier, skadligt för människokroppen. Använd därför dammsugare för att regelbundet absorbera ytan av ytan regelbundet på sommaren, torka regelbundet med våthandduk. Detta kan förhindra att bakterierna odlas. Villkorlig återgång kan köpa ren eukalyptusolja möblerens rena produkt, behöver bara spruta, naturlig luftburk. Våta temperaturer kan också orsaka mögel, och vara medveten om inomhusventilation.


Ett par:Sommarhushålls underhåll, hur man förhindrar trämöbler att bli sjuk Nästa:Kinesisk stil sittutrymme soffa sätter gemensam känsla