Stone Furniture Maintenance Methods

- Aug 14, 2017-

1, när du rör dig, var uppmärksam på formen på den stenen som placeras, använd inte vassa föremål som slår mot stenen, detta kommer att orsaka att det skyddande lagret av sten repas, inte bidrar till förlängningen av stenlivet. Samtidigt, när det rör sig om sten, om det är dubbelsten, måste tidshanteringen vara nära, kan mitten inte lämna spalten. Om det finns en lucka i mitten, är tiden att flytta, stenmöblerna kommer att dyka upp och skada situationen, det är benäget för kollisionsolycka, allvarliga kan direkt leda till skador på stenmöbler.


2, kan inte röra icke-neutrala föremål. Alla möbler i stenmöbler är rädda för syra och alkali. Till exempel: syra orsakar ofta granitpyritmineraloxidation och producerar spettgult fenomen, syran kommer att sönderdela kalciumkarbonatet i marmorn, vilket orsakar att ytan är uthärdat, alkalin kommer att erode granitfältspar och kvarts Kristallkornsgräns orsakad av fenomenet Av kornstrippning. Så icke-neutrala föremål är förstörelsen av speglar av stenmöbler av den ursprungliga hårda.


3, inte långsiktig täckning av mattor, skräp. För att hålla stenmöblerna andas smidigt borde man undvika långsiktig täckning av mattan och skräp i stenmöblerna, annars kan stenmöblerna inte blötas genom stenmöblerna, porerna förflyttas. Stenmöblerna kommer att vara för tunga på grund av fuktighet, vattenhalten ökar och producera irriterande stenmjölksjukdomsproblem. Om du måste lägga mattan, stackar skräp, glöm inte att byta ofta.


4, sten möbler rädsla för miljöfuktighet är för stor. Vattendämpning kommer att ge hydrering, hydrolys och karbonering av stenmöbler, vilket resulterar i vattenfläckar, blekning, förväxling, denudation, rost och andra sjukdomar, förstörelse av stenmöbler. Så stenen möbler installeras för att hålla ventilationen och torr.


5, inte fri på vaxet. Marknaden för vaxarter, inklusive vattenbaserat vax, stearinsyra vax, oljigt vax, akrylvax och så vidare. Dessa vax innehåller i grunden sura och alkaliska ämnen. Det kommer inte bara att blockera stenmöblerna som andas porer, men också färgas med damm för att bilda vaxskala, vilket resulterar i stenmöjlighetens ytförgyllande fenomen. Om fotgängaren och högfrekvensen av lastflödet måste finnas på plats måste du dock kontakta det professionella underhållsföretaget för att styra användningen av vax och underhåll.


Ett par:Elbåge Nästa:Efterfrågan på efterfrågan på olika industrier, Indien, hem och elektroniska produkter, speciellt efterfrågan