Smart Home Market långsamt i vägledande marknaden mot vetenskap och teknik

- Apr 28, 2017-

Smarta hemmamarknadsstarter är karakteristiska för sina särpräglade produkter som förändrar vårt dagliga liv, vanliga skrivbordslampa och smart intelligent platooninsert, intelligent temperaturregulator etc. Utöver den traditionella produkten uppträdde också gradvis på marknaden avsedd för husdjur eller barnet Av de nya intelligenta hemmaprodukterna, till exempel speciellt utformade för Wang Xing-smarta ben, utformade för mjuka stjärna människor smarta diskbänkar och utformade för barn smarta med robotar och så vidare. Med ett ord med tekniks framsteg, alla slags Av intelligenta produkter blir alltmer rik.

Men med utvidgningen av den smarta hemmamarknaden har det blivit allt fler amerikanska nybörjare riktade till fältet och framgångsrikt erhåller finansiering. Enligt CBInsight visar forskningsresultat att: i USA, de tidigt förvärvade nystartade företagen Inom ramen för smart hemfinansieringsrunda (frö eller en runda) i förhållande till det genomsnittliga årliga totala beloppet för alla tidiga finansieringstransaktioner, har stigit från 52% 2011 till nu (under första halvåret 2016), 74% av Tillväxttakten på 22%. Dessutom fortsätter framgången med det typiska intelligenta hushållet i början av företaget och antalet fortsätter att växa, från 16 i 2013, uppgår till årligt genomsnittligt 25 företag sedan 2014.

Timg.jpg

Ett par:2017 Inhemsk och utländsk möbelutställningstidslista Nästa:Framtidens hela aluminiummöbelutveckling borde undvika tre Minefield