Shenzhen Furniture industrin kommer att vara helt genomförd Grön Transformation

- Apr 17, 2017-

Shenzhen atmosfärmiljöledningsåtgärder, sedan den 1 maj i år kommer Shenzhen möbler produkter tillverkningsprocessen vara ett totalförbud mot att använda lösningsmedels beläggningar, lim och giftigt platta, på utsatt tid, kommer Shenzhen möbler bli i egentlig mening av miljöskydd möbler. Detta är en reporter från igår höll staden möbeltillverkning företaget VOC begränsa föroreningar arbete konferens har lärt sig.


Under de senaste åren, tillsammans med en fördjupning av den atmosfäriska miljön styrning, förbättra luftkvaliteten i Shenzhen, stabil luftkvalitet uppfylla de nationella sekundär standard. Men ska orsakas ta på allvar, i fallet med föroreningen index fortsätter att bra, problem Shenzhen ozonföroreningar alltmer markerat. Ozon sedan 2015 har antalet dagar som de viktigaste föroreningarna varit två år i rad över PM2.5 blir de primära föroreningar. Därför blir flyktiga organiska föreningar (VOC) kontroll av föroreningar nyckeln till atmosfärsmiljöstyrningen.


Möbelindustrin är inte bara fördelarna med traditionella industrier i Shenzhen, är en av de största industri i Shenzhen VOC utsläpp med hjälp av beläggning omkring 20000 ton, VOC utsläpp mer än 10000 ton. För att ytterligare förbättra kvaliteten på atmosfärisk miljö, i februari i år utfärdade kommunstyrelsen "Shenzhen atmosfär planen kvalitet miljöförbättring (2017-2020), rensa staden möbelindustrin i slutet av juni innan ett totalförbud mot användning av hög flyktigt organiskt material i beläggningen. tekniska föreskrifter Shenzhen särskilda ekonomiska zon "möblerna i färdiga produkter och råvaror, och övriga material skadligt material som gräns för att" kommer att vara på 1 maj 2017 genomförandet av den andra fasen gränsen, genomförandet av standardmedlen för shenzhen möbler produkter tillverkningsprocessen kommer att vara ett totalförbud mot användning av lösningsmedels beläggningar, lim och toxisk planka, strikt begränsa den giftiga och skadligt innehåll restindex.


Stadsboendemiljö utskotts tjänstemän sade i möbeltillverkningsindustrin komplett efter modifiering skulle vattenburna VOC utsläppen minska med mer än 80% i staden. Shenzhen möbler produkter kommer att bli den inhemska marknaden i egentlig mening gröna möbler.


, Komplett produktionslinje återuppbyggnadsarbetet så snart som möjligt för att främja möbelföretag har kommunstyrelsen omvandlas till komplett produktionslinje företagsform ge subventioner, bidrag standarder väntas öka 40% av kostnaden för företaget produktionslinjen modifierad vattenburen.


Ett par:Serie Shanghai Hotel Engineering och kommersiell rymdstart av 26, Shanghai New International Expo Center Nästa:Nej