Shenyang International Mässans All-Aluminium Home Display En Bright Spot

- Aug 21, 2017-

Stämman fortsätter att behålla 120 000 kvadratmeter och åtta paviljonger. I år har mer än 700 utställare, produkten innehåller nästan massivt trä möbler, skåp, panelmöbler, soffa, madrass, sovrumsdörr, trappa, golv, övergripande anpassade möbler, utemöbler, kontorsmöbler, råmaterial och extramaterial, träbearbetningsmaskiner, Hårdvara och inredningsmaterial och produkter av alla kategorier. I slutet av utställningen kommer det att finnas 100 000 professionella köpare, som kommer att presentera den största och mest inflytelserika industrin i hemindustrin i norra Kina.

5 augusti den första dagen av utställningen är olika branschaktiviteter färgglada, speciellt intressanta. Framgångsrikt värd "design, innovation, utveckling, integration" som tema för "den tredje Kina (Shenyang) internationella BBS" samtida hushållsindustri utveckling, för att utforska Kinas möbelindustri hur man ska förbli hälsosam och stadig utveckling, Den strategiska konferensen och undertecknandet av våren och hösten dubbelutställningen i Shenyang, Kina, och våren och hösten festivalens undertecknande ceremoni i Shenyang, Kina, lyfte fram de nya funktionerna i reformen och innovationen av shenyangs hem expo. Det höll också "vitboken om inredningsdekoration i liaoningprovinsen", som främjade dekorationen av företagets självstyre och branschdisciplin och främja välståndet inom dekorations- och dekorationsmarknaden. Vi höll en konferens om etablering av liaoningprovins smarta hemmaförening, vilket visade att regeringen, föreningen och vetenskaplig forskning gick samman för att förbättra den övergripande nivån på den smarta hemmaföretaget. Utvecklingen av BBS i den ursprungliga design- och hushållsindustrin för de norra arbetena hölls för att främja resultaten av forskningen och utvecklingen. Organiseras också det 6: e nordöstra möbelgruppsupphandlingsmötet; Höll den 6: e Kina Shenyang International Home Fair Design Konkurrens; Den nordliga high-end-heminredningskonferensen hölls.


Ett par:Implementeringen av avloppsindustrin i 2020 Beläggningssystem förutom vattenbaserad färg Nästa:Målaren blir mer och mer populär för barnens hälsa