PE Vine och PVC Vine Difference

- Dec 04, 2018-

Imitation vinstockar är i förhållande till äkta vinstockar. Imitation vinstockar är plast vinstockar. Det är ett industriellt syntetiskt material. Det ser ut som äkta vinstockar, och dess färg förändras någonsin. Möblernas stil och färg är anpassade till vilken design som helst. Ju viktigare är att anpassa sig till vilken miljö som helst. Utomhusregn och sol är inte rädda, inte rädda för fuktig, smutsig och avslappnad rengöring. På grund av sin individualitet som anpassar sig till olika smaker, rekommenderas rottingmöbler starkt av designers och är det mest lätt att matcha kombinationen av utemöbler.

För närvarande finns det två huvudtyper vinstockar:

1, PVC imitation vinstock: hög hållfasthet, hållbar, vattentät solskyddsmedel, mögelskydd, anti-mite, hälsa

2, PE-vin: korrosionsbeständighet, elektrisk isolering (speciellt högfrekvensisolering) utmärkt styvhet, hög hårdhet och hållfasthet, låg vattenabsorption, bra elektriska egenskaper och strålningsbeständighet; utmattningsbeständighet, slitstyrka, UV-skydd.


PE vinstocks- och PVC vinstocksskillnad:

Hårdheten hos PVC-imitationstviner är högre än den för PE-imitationstviner. Det är svårt att mjuka. Smältpunkten är högre än den för PE imitationstviner. Den används allmänt för plattor, rör, sålar, leksaker, dörrar och fönster, möbler, etc.

PE-material är lätta att smälta och droppa, vanligtvis används i handväskor, band, dryckesflaskor (kalciumflaskor) dagliga behov och dekorativa material etc.

PVC (polyvinylklorid) imiteringsvinst har fördelarna med jämn yta, bra flexibilitet, UV-motstånd, lätt att rengöra och så vidare. Lämplig för utomhusbruk, det har funktionen regn och lätt att skrubba.

PE (polyeten) sockerrör används ofta för dekoration av små föremål efter att ha blivit färdig i en färdig produkt. Det är lätt att väva utomhus utomhus under en längre tid, och rottingremsan uppträder spröd fraktur.


Ett par:Utemöbler, natur och kultur är oumbärliga delar av möbeldesign! Nästa:Italienska kundens kronblad stol Order har varit packade och redo för lastning och lossning.