Del 2 --- Populära element från IMM Kölnmöbelmässa som kommer att pågå fram till 2021

- Mar 06, 2020-


UTOMHUSDESIGN

Det har varit ett växande intresse för utomhusdesign i år. På denna IMM-kölnutställning 2019 kan vi se många design av inredningsmöbler för den nya utomhusserien. Och varumärket som ett fåtal huvudmöbler för utomhusmöbler också får inspiration från inomhushushållet. Trenden med "integration av interiör- och exteriördesign" ses alltmer.VIT

Som också förutspådd förra året används vit igen på möbler. I denna utställning kan vi se många olika vita mjuka möbler och dekorationer, samt rena vita väggar.

I själva verket fungerar vita möbler inte bara bra mot en neutral bakgrund, utan fungerar också bra med mer mättade toner.


Outdoor furniture 7


Outdoor furniture 7

Mättad färg

År 2020 hittade vi mer mättade färger. Redan vid Köln-utställningen 2019 såg vi några märken börja spela på denna trend och valde mycket djärva färger som kleinblå, shamrock och smaragdgrön, röd, ljusorange, körsbär och naturligtvis, generation Z gul från 90-talet.

Detta går tillbaka till Bauhaus-traditionen att kombinera primärfärger på en vit bakgrund, vilket påminner om den nya Memphis-stilen. I det stora hela, med den omfattande användningen av färgschema, blir inomhus helhet färgglad.


Ett par:Nej Nästa:Del 1 --- Populära element från IMM Kölnsmöbelmässa som kommer att pågå fram till 2021