Del 1 --- Populära element från IMM Kölnsmöbelmässa som kommer att pågå fram till 2021

- Mar 05, 2020-


Colog logne

IMM Köln möbelmässa presenterar en ny internationell trend inom möbler och inredning, vilket ger en hel del marknadsorienterad innovation för besökare. Enligt officiell statistik är utställningsområdet för Köln möbelmässa 2019 235 000 kvadratmeter, med 1 250 företag från 52 länder som deltar. Cirka 150 000 personer från 145 länder deltog, varav 52% av publiken kommer utanför Tyskland. Antalet professionella publik från Kina, Nord- och Sydamerika har ökat avsevärt, liksom antalet proffs från Grekland, Irland och Portugal över hela Europa.

POPULÄRT element

1. Gul

Det råder ingen tvekan om att årets IMM-kölmöbelmässa, gult är huvudfärgen, och gult är också överens om att vara huvudfärgen i år av olika andra trendfärgorganisationer.
I själva verket är gult en mycket mångsidig färg, beroende på skuggan du väljer. Från ockergul och senapsgul till generation Z ljusgul, till mjuk blekgul och citrongul, till ljusgul olja och elfenben: du hittar dem alla på möbelmässan Köln 2020.
Och gult ger också en fin känsla för personen, skapa intressant, glad rolig atmosfär mycket lätt.
2.BEI GE OCH VARMA FÄRGAR

Vi har också sett för många beige och varma vita i år. De har varit i mode i några år nu, så det borde bli en förändring nästa år.

Det är ingen tvekan om att beige är riktigt vacker, men kanske börjar vi bli lite uttråkade och kanske vi kan hitta några andra färgtema och dekorera idéer som kommer att ersätta beige inom en snar framtid.Ett par:Del 2 --- Populära element från IMM Kölnmöbelmässa som kommer att pågå fram till 2021 Nästa:Kreativ och unik soffadesign