Utomhus Fritid möbler Produktguide

- Nov 26, 2018-

1. fundera på väder och klimat

Tycker om vädret på den plats där du bor. Regnar det ofta? Är det tropiska? Det är varmt och varmt. Direkt solljus kommer knäcka trämöbler, och metall material kommer att stiga i temperatur och inte kommer att vara bekväm att använda. Om du bor på en plats med tropiska stormar, stark konvektiv väder, eller nära havet, kan momentan vindarna slå över väldigt ljusa möbler, såsom aluminium eller plast.


2. lämna utrymme runt möbler

Till skillnad från inomhus möbler, utemöbler har inte speciella funktionskrav, så du behöver inte ha ett bord och stol bänk, eller om du behöver matcha storleken på möblerna beroende på storleken på utrymmet. Om det är en öppen utomhuspool eller en begränsad atrium med trädgård, kom ihåg att lämna mer areal för aktivitet. En lång bar bord är bättre än en formell tabell, eftersom baren pall är mer utrymmesbesparande. Eller du kanna överväga den mindre sidobord och sätet piren att matcha, du kan flytta när som helst, mer flexibel.


3. Bestäm stil och material enligt placering

Finns det någon markis i din utomhusaktivitet område? Möblerna är och placerad på en mjuk gräsmatta eller på ett hårt golv? Kom ihåg, om du är på golvet gräsmatta, Använd inte möblerna av kork ramen, korken kommer att absorbera fukt och orsaka ramen skadad, försök sedan att välja plast, stål ram istället. Om det finns direkt solljus, är det bäst att använda ett parasoll. Direkt solljus kan vara skadligt för möbler och mänsklig hud.

Utomhus Fritid möbler Produktguide

Överväga att väder och klimat

Tycker om vädret på den plats där du bor. Regnar det ofta? Är det tropiska? Det är varmt och varmt. Direkt solljus kommer knäcka trämöbler, och metall material kommer att stiga i temperatur och inte kommer att vara bekväm att använda. Du bor i en plats med tropiska stormar, stark konvektiv väder, eller nära havet, momentan vindarna kan slå över väldigt ljusa möbler, såsom aluminium eller plast.


2. lämna utrymme runt möbler

Till skillnad från inomhus möbler, utemöbler har inte speciella funktionskrav, så du behöver inte ha ett bord och stol bänk, eller om du behöver matcha storleken på möblerna beroende på storleken på utrymmet. Poolen eller en begränsad atrium trädgård, kom ihåg att lämna mer areal för aktivitet. En lång bar bord är bättre än en formell tabell, eftersom baren pall är mer utrymmesbesparande. Eller du kanna överväga den mindre sidobord och sätet piren att matcha, du kan flytta när som helst, mer flexibel.


3. Bestäm stil och material enligt placering

Finns det någon markis i din utomhusaktivitet område? Möblerna är och placerad på en mjuk gräsmatta eller på ett hårt golv? Kom ihåg att om du är på golvet gräsmatta, Använd inte möblerna i ramen kork, kork vilja och då orsaka ramen skadad, försök att välja plast, stål ram istället. Om det finns direkt solljus, är det bäst att använda ett parasoll. Direkt solljus kan vara skadligt för möbler och mänsklig hud.


Ett par:Rotting möbler beredningsprocessen Nästa:Utomhus möbler Matchande poäng - betonar den intuitiva samlokalisering