Utomhus fritid möbler Köpguide (Part One)

- Mar 17, 2017-

1. Tänk på väder och klimat

Tänk på hur din egen levande där vädret. Oavsett om det kommer ofta regn? Ligger i den tropiska och fuktigt och varmt? Direkt solljus kan göra trämöbler vurm, och metalltemperatur stiger in under den brännande solen själv, använder upphov också obehagligt. Om du bor där det finns ofta en tropisk storm, starka konvektiva väder eller nära havet, kan den momentana vind också sätta aluminium eller plast såsom mycket ljusa möbler välte.

2. I det utrymme som omger möblerna

Och möbler, utemöbler och inga speciella funktionskrav, så du behöver inte vara säker på att slutföra bord och stolar, eller i enlighet med utrymme för att matcha storleken proportion till storleken på möbler. Om öppen vid utomhuspoolen, eller begränsad atrium trädgård, och alltid komma ihåg att avsätta mer aktivt område. En hög barbord mer användbar än en formell bord, eftersom sätta pallen mer spara utrymme. Eller så kan du också överväga en mindre sidobord och sitta pir samlokalisering, kan röra sig när som helst, mer flexibel.

3. Enligt stil och material placering beslut

Din utomhus markiser område? Möbler är på gräsmattan mjukt eller hårt på marken? Kom ihåg att om i gräset på marken, aldrig använda kork ram möbler, kommer kork fuktupptagning, ramverket och sedan leda till skador att välja plast, stål istället. Om det är solen, är det bättre att använda paraplyer, direkt solljus till möbler och mänsklig hud kommer att vara skadligt.

4. Materialet är viktigare än utseende

Materialet i utemöbler är mycket viktigt, beslutade att upprätthålla i framtiden, så, inte bara titta på att köpa utseende. Aluminium och plast är den mest lätt att göra, kräver vide eller trämöbler regelbundet underhåll.

5. Glöm inte att trösta

Utemöbler används vanligen för att koppla av, så måste bättre komfort. Även om vissa utomhus stol inte använder kudde för stödd på, du kan också anpassade, uppmärksamma att välja vattentäta tyger. Vinkeln på stolen skall kunna ställas in, olika komfort måste anpassa sig till familjen.

6. Var uppmärksam på att få en plats

I allmänhet måste användningen av utemöbler endast fyra eller fem månader, så, om du köper, se till att ledighet får en plats för dem. Vikbar design är den mest ekonomiska utrymme, även kan uppmärksamma vissa kan samtidigt, utformningen av lämpliga för inom- och utomhusbruk, så som kan användas dubbel möbler, sparade också en stor mängd budget.

7. Djupt stor soffa samlokalisering är den mest praktiska te bord

Var gör man vanligtvis på balkongen eller terrassen? Är som ett vardagsrum med familjeunderhållning, eller för gäster? Om du ofta har en släktträff, så försök att göra inställningen och inre enighet. Djup stor stol eller soffa te bord, mer praktiskt än dukning. Om du har en stor trädgård, måste du en traditionell matplats, måste lägga mer på toppen av äta stolsdyna och kudde för lutad mot, öka komforten.

Lokal användning mattan. 8

Lokal mattan, utsmyckning effekt är bra, särskilt i fallet med room funktion zonindelning är inte så tydlig, kan mattan enkelt lösa problemet. Försöker hitta lämpliga för utomhus bruk mattan samtidigt, de ser ut som naturfiber, men är faktiskt gjord av syntetiska fibrer kan motstå ultraviolett ljus, och fuktsäker.

55dab0018rf.jpg

Ett par:Utomhus fritid möbler Köpguide (nästa del) Nästa:Utemöbler är ingen längre låt balkongen till ett lagringsutrymme