Utomhus fritid möbler Köpguide (nästa del)

- Mar 22, 2017-

9. Skapa oberoende tyst utrymme

Om privat innergård, eller takvåning balkong i staden, utanför, glöm inte att göra ett bra jobb med olaglig nära sex, annars svårt att undvika sina slappa positioner eller charmiga siffra kan bli fokus i världen. Du kan använda en gardin eller flyttbar separerade gardin tyg konst, inte bara kan uppnå ögonblicklig segregation effekt av utrymmet, även säkerställa verkan av privata säkerhets.

10. Lägg till några bekväma beslag

Även i utomhus, natur, är solsken i fokus för njuta, matta, kudde, belysning, men dessa liknar hushåll prydnad elementet kan ge människor en mer bekväm njuta. Om du bara vill en liten uppdatering i sommar friluftsutrustning, sedan välja en färg och djärv på väskan. Välj vattentät och anti-UV tyg, så det är inte lätt att blekna, kommer informationen att visas i duken etikett.

11. Funktionen är trenden

Plats i området är inte stor terrass på flera avföring, kan det användas som ett säte redan, kan också tillfälligt få mat dryck, när den inte används, också kan användas när blomman står. Rollen av bänken, som den mest lämpliga, när har gästerna inte behöver dra över för att sätta mycket spara utrymme. Vissa bänk med under butiksföremålsutrymmet, sommaren, fortfarande kan flytta tillbaka till inomhusbruk.

12. Ljuset är nyckeln

Jorden färg trenden gradvis bleknar, godis färg blev populär, gul, röd, fånga uppmärksamheten hos människor. Kan enligt utemiljön att bestämma färgkombination, om perifera är prioriterat med gröna växter, tie-i rand tyg och blommönster är ett bra val, om det finns en hel del blommor, kan du välja några neutrala färger , såsom gult, ljusblått, grått, etc.

13. Vävda material

Både syntetiska och naturliga fibrer, vanligtvis innan de lämnar fabriken genom kemisk behandling, göra det bli mer stark och kunna fukttät. Wicker möbler är mest rädd för solen, om inte två eller tre veckor eller mer bäst täcka dem med ett lager av skyddande hölje. Wicker möbler kan inte poleras, för att minimera ansamling av bakterier, ofta kan använda våt trasa för att torka. Använd efter en tid, kan de absorbera gapet i dammet med renare, borste med ull eller också gå, och sedan använda neutral tvål skrubba hela, torr, och vara noga med att inte använda för mycket vatten, kan göra fibern blir ömtålig.

14. Trämöbler

De flesta av trä som används som utemöbler kan motstå korrosion från naturen. Byt kläder enligt underhålls, kan blandas med varmt vatten tvättmedel, rensat yta formmaterialet, och skölj ren. För att ta bort rost eller fågelspillning, eller återställa den ursprungliga färgen, med fin sand papper polera. Om området är för stor, kan blekmedel blandas med sandpapper polera tillsammans. Använd inte blekmedel, kan det skada träfiber.

15. Metallmöbler

Aluminium, gjutjärn, stål och andra metaller, efter värme deformation, gör modelleringen av rika. I avlägsnandet av aluminium och andra metall möbler fabrik kommer att lägga en skyddande beläggning. Dagligen efter rengöring, kan användas utan en flanell och skydd vax vätska eller kräm bil torkas försiktigt. Att regelbundet kontrollera för rost, speciellt den dolda i hörnet, även om det är rostfritt stål beläggning korrosion kan också vara på stranden denna typ av miljö. Djup ren, använda neutral tvål scrub, skölj och torka. Kommer att ta bort rost fläckar försiktigt med fin sand papper polera, sedan torka rent, och färgbeläggningen skydd för att garantera effekt, de bästa tunn beläggningsskikt, mer uppmärksamhet på FLÄCKA NER att borsta att se till att mitt ett lager av färg är helt torr. Luftfuktighet kan påverka färgen, så det är bäst att arbeta i torrt väder.

16. Var försiktig missfärgning

Användning utomhus duk konst, brukar kallas permanent foder, som syftar till att insolate, fläckbeständighet, fukt och mögel. Injicera non-woven fiber knark färgat tyg, färg, är det inte lätt att blekna, tål hög intensitet av renare, är bättre än den för tryckning och färgning. Dagliga småutgifter i tid rengöring av damm och blad, och i enlighet med behovet av att tvätta, fläcken med en våt trasa för att torka, i tid för att vissa vätskor som solskyddsmedel kan orsaka färgen på tyget. Avtagbar klädsel allmänhet kan använda tvättmaskin tvätt i kallt vatten, använda ett neutralt rengöringsmedel, inte innehåller blekmedel, och torkas sedan.

Plastmöbler är 17.

I allmänhet är tillverkade av plast, kan harts möbler vara PVC eller PE, kan de imiterar in i material såsom trä, vide utseende. Plast möbler rengöring och enklaste, torka med våt trasa, eller samarbeta med neutral tvål scrub, för envisa fläckar, kompress med blekmedel.

mf700-02216131.jpg

Ett par:Utemöbler typ Nästa:Utomhus fritid möbler Köpguide (Part One)