[utemöbler] Med natur, mer värme.

- Dec 16, 2019-


Med den kontinuerliga förbättringen av materiella levnadsstandarder ökar människors andliga krav också, och ägnar mer uppmärksamhet åt den gratis och humana moderna livsstilen. Under de senaste åren har friluftsliv med natur, hälsa och mode blivit en av de viktiga aktiviteterna för människor. Jämfört med inomhusaktiviteter föredrar folk att sola sig och prata i utomhusområdet.Möbelmaterial

Utemöbler placeras i utomhus som vanligtvis används, med tanke på särdragen i utomhusväder, materialet för utemöbler bör ha viss styrka förhindra korg i korrosivitet, har utomhusmöbelmaterial käpp att göra vanligt, gjutet aluminium, aluminiumlegering, ligne. PE-sockerrör är vanligt använda käpp. Äkta sockerrörsmöbler är lätt man är inte i form, råmaterial är knappt. Så utomhus lämpligt att välja PE-rotting, PE-rotting yta slät och delikat, slät och ren, med hög styrka, god flexibilitet, stark permeabilitet, åldringsbeständighet, UV-beständighet, fukt och värmebeständighet förmåga är stark, anti mögel, inte lätt att torka och sprickdeformation, inte lätt att blekna. Gjutning av aluminiummaterial delas in i två processer: gjutning av sand och gjutning. Sandformens gjutytans grovhet, styrka och hårdhet är relativt låg. Formgjutningsprodukter har hög dimensionell noggrannhet, inga porositet och krympningsdefekter, slät och fin yta och hög hållfasthet. Så möblerna som ANVÄNDER utomhus hade bättre val att gjuta gjutna aluminiummöbler som bildas. Allmän ram för aluminiumlegering möbler är aluminiumlegering, efter naturligtvis baka lack och vattentät bearbetning, sådant material kan bära utomhus vind blåsa regn dill mest. Det trämöbler som vanligtvis väljer är timmer med högre oljeinnehåll, vara som teak, sådant träverk kan förhindra att trävaror sprickas på grund av dilat eller lös och skarp.


Med kortfattad modellering, perfekt detalj, bygg upp en känsla som ger fashionabla avantgarde, samtida och kontrakterad stil som tillgodoser unga människors kärlek, det kan eliminera utmattningen av jobbet, få en person att glömma den bullriga staden.Modern semesterstil

Naturmaterial, ren färg, enkel knutande flytande linje, ge en person ett slags semesterstemning och känslomässig vädjan, uppnå den korta isoleringen med det verkliga livet och nära kontakt med naturen, förverkliga den perfekta kombinationen av natur och modeliv.

Bo i bekväm natur, smaka en kopp grönt te, chatta med 3 eller 5 goda vänner, det är hur bekväma utemöbler fungerar som ett nytt mode inom möbelprodukten, vilket speglar nära naturen, den livsträvan som slappnar av kropp och själ, gå gradvis in i vanliga hushåll.


Orientalisk stil


Naturliga händer vidrör ljudet av lugn natur, frost och dagg på det kalla dammet. Elegant stil, enkel och vacker modellering, tyst utan att förlora strukturen i den konstnärliga effekten är den moderna orientaliska stilen.


Rymdskala

Välj utemöbler för att inte bara ta hänsyn till storleken på möblerna, inte bara tänka på storleken som utemöblerna ger ett jämnt utrymme, omfattningen på innergården, terrassen och balkongen. Bestäm dig för att sätta några utemöbler enligt storleken på dessa utrymmen, välj vilken storlek utemöbler.


Ett par:Nej Nästa:Modernt Amsterdam-hus i Nederländerna kombinerar utomhus med underhållning