Utemöbler ut ur storhuset

- Jun 06, 2017-

Utemöbler som ett nytt mode bland möblerna, förkroppsligar ett folk avslappnat och avslappnat liv. I sommar är utformningen av de nya hemmägarna, vid valet av utemöbler, när man kan glömma utsmyckningen av de olika problemen, in i den pastorala skönheten i livet. I sommar finns det fler sorter av utemöbler, roligare, inte bara kan användas på gården, fler kan också ta dem att resa, så att du börjar börja.

Tre utomhusalternativ för livsstil

Nu kan utemöblerna delas in i tre kategorier. En är permanent fastsatt i utemöblerna, såsom träpaviljong, träbord och stolar, strykjärn och stolar och så vidare. Allmänna sådana möbler har bra korrosion, tyngden är relativt tung, långsiktigt utomhus. Det finns en klass av utemöbler kan flyttas, såsom rotting, trä, etc., när de används utomhus, när det inte finns i rummet kan införlivas, så den här typen av möbler är mer bekväm, anser inte så många soliga och Anti-korrosion Prestanda, du kan lägga till lite trasa och så vidare. En annan typ av utemöbler kan transporteras, till exempel litet matbord, matsalstol och parasoll. Den här typen av möbler är i allmänhet gjord av aluminium eller duk, lättvikt, lätt att bära, fältresor, fisket är mycket lämpligt, den bästa Men Ta även med lite utomhusutrustning, grillpanna, tält, utomhusutflykt för att lägga till mycket roligt.


Utemöbler urval tjockt och tunt


Vi är i valet av möbler när den allmänna kommer att bli mer detaljerad, men valet av utemöbler är kombinationens tjocklek. Först och främst om långsiktigt utomhus, oundvikligen vind och sol, så måste du göra ett bra jobb med mötesdeformation och blekna av psykologisk förberedelse, det mesta av det allmänna valet av trä och tallar. Men vid val av kontakter måste du vara försiktig, eftersom den är relaterad till de soliga utemöblerna, kan summan inte lägga några dagar på vinden som blåser på den trasiga. Så dess vikt är relativt tung, och marken ska anslutas fast, genom repet eller hur fasta belastningen. I samband med utemöbler delar, vanligtvis de anslutna sladden eller metalldelarna, den allmänna sammankopplingen mellan det mer fasta, men en bra tenon är inte bara stark, det finns utrymme för att flytta mellan delarna, öka stabiliteten i strukturen. Och möblerna är också mer naturliga och strukturens naturliga skönhet, men processen kan vara bra.


Materialval och förhållandet mellan rumsstilen


Från själva materialet, förutom prestanda, har stilen fortfarande vissa egenskaper och färdigheter att göra med den övergripande stilen för samordning. Till exempel, järn linjer jämna, mönster design lyxig och elegant, enkel och klassisk stil av inredning koordination, så hårt och mjukt. Trämöblerna är mer lämpade för moderna, enkla inredningsmiljöer, linjen är i allmänhet huvudlinjen, och en viss överdriven form är också bättre. För pastoral stil inomhusmiljön passar träfärgen och passar sedan, och naturlig textur och temperament är enklare att samordna genom de känsliga linjerna och detaljerna för att skapa en lugn atmosfär i livet.


Ett par:Trämöbler är en motsäker strategi Nästa:Sommarhushålls underhåll, hur man förhindrar trämöbler att bli sjuk