Utomhusmöbler matchande referens

- Jun 17, 2020-

Hur matchar man en charmig innergård?

Jag' har sammanställt fem relaterade tips för dig,

Hur matchar man en charmig innergård?

Njut med er alla.

01. Læring

Oavsett stor rymdlayout eller små detaljer dekoration, är hierarkins skönhet det viktiga innehållet i rymdkollokation.

Med unik design av utemöbler till din innergård med en känsla av hierarki, kommer att göra hela utrymmet mer öppet och mer atmosfäriskt.02. Enkel färg


Rendering miljön behöver inte förlita sig på färg för att fånga människor' s ögon, gården i sig är rik på färg, för färgstark staplade kommer att orsaka visuella röran.

Tvärtom kan kortfattad färg optimera ett utrymme mer.

Några gröna växter samlokalisering är rik möbler av enkel mening, kan låta en person känna avslappnad och lycklig mer, har en slags återvändande oklippta jade för att återvända verklig känsla.


03. Rimlig blixt

Belysningsteknik är magin i miljön" makeup" ;, i en livlig innergård med lite smart belysning, kommer din gård att vara full av känslomässig, mer en romantisk konstnärlig atmosfär.


Garden furniture matching 9 (1)Garden furniture matching 11 (2)


Garden furniture matching 11 (1)


04. Enkel homefurningshingssa fas f 是

sa s dfa a 规范化 的

a

asom avds asom en


Området för vissa innergårdsområden är inte stort, när vi väljer på det sättet väljer du utemöblerna med några bärbara enkla drag så långt som möjligt, vann' t upptar för mycket utrymme så.

Garden furniture matching 12

Exempelvis är utomhusbord och stol i kombination med aluminiumram och mjuk kudde mycket praktiska för rengöring och hantering. Utseendet på dessa vattentäta utemöbler gör att fler kan njuta av utomhuslivets bekvämlighet och skönhet.


05. En fin solskydd / tak

Förutom soffor, stolar, belysning och växter, är parasoller och markiser också viktiga komponenter. På en solig eftermiddag kan ett stort paraply skugga din trädgård.

Ett par:Nej Nästa:Praktisk utomhusmöbelmatchning