Utemöbler är ingen längre låt balkongen till ett lagringsutrymme

- Mar 15, 2017-

Core tip: några av hem för området balkong är mindre, ofta av sina ägare som används för att lagra loppet av artikel eller ackumulera vardagsföremål såsom tvättmaskin, ackumuleras över en lång period, om du donand #39; t kontinuerligt, var smal.


Vissa hem Balkongarean är mindre, ofta av sina ägare som används för att lagra loppet av artikel eller för att samla vardagliga objekt, såsom tvättmaskin, ackumuleras över en lång period, om inte kontinuerligt, redan smala balkong blir mer rörigt. Därför, för att till fullo kan utnyttja utrymmet som balkong, till användare är möbler att göra justeringar.


För de människor som bor i lägenheten, är balkongen en mycket viktig övergång och världen utanför. Långsamt smutta te, chatta med vänner, läsa, fascinerande bekymmerslöst. Faktiskt är bygga kompletta balkong inte komplicerat. Donand #39; t behöver ändra layouten för det, också donand #39; t har att medvetet planera funktion av balkongen, med korta fritid räcker. Området, runt med liknande bygga metoden slutfört funktionen fritid i vardagsrummet, göra upp cany te bord, etc och inomhus är liknande, är inte samma, vardagsrum TV inställningen vägg, medan utsidan är mer bred vy. Men äldre Familjerum format är i allmänhet inte rimlig, så jag vill begränsat utrymme extrudering del är svårt, efter byggnaden för balkong metop, sedan lämplig skala mätning, gör det utomhus inte skulle vara svårt att studera.


Temperaturen är generellt högre än inomhus temperaturen på balkongen, så måste uppmärksamma på ventilation och temperaturkontroll av balkongen, undvika sommar värme deformation och uttorkning av utemöbler.

482-10771.jpg

Ett par:Utomhus fritid möbler Köpguide (Part One) Nästa:De tre stora utvecklingstrenderna Utomhus Fritid möbler